Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
A válogatott meccseket én valahogy mindig várom, most is reménykedtem, hogy szép játékot látunk majd Rossi keze alatt..... hát valami ocsádék volt ami a pályán ment részünkről, mi sem fejezi ki jobban, mint a kommentár szavai amik elhangzottak a 85. perc környékén miszerint: " ha reggelig tartana a meccs akkor sem rúgnánk gólt" és tényleg ezt lehetett érezni, teljesen impotens az egész támadó szekció. Ívelgetjük felfelé a labdát az egyedül elöl álló Szalainak, aki meg nem tudja sem elfejelni, sem megtartani, sem megindulni azzal. Persze mi azért a 93. percig ívelgettük fel rá a labdákat de hogy minek azt megkérdezném azért. Pedig több lenne ebben a csapatban, hisz Dárdai rövidke korszaka alatt jóformán csak nyerünk minden meccsünkön, Finneket idegenben vertük, románokkal idegenben döntetlent játszottunk, jöttek az eredmények stb. De nem tudunk megfizetni egy jó magyar edzőt így maradnak a vereségek... persze azért stadionra futja, azt a pénzt inkább adták volna Dárdainak, lehet nem lennének 60 ezres stadionjaink, de lenne jó csapatunk. A studióban utána persze megmagyarázták, hogy "ez egy szép, hasznos vereség volt, mert voltak helyzeteink" ahha szóval annyira düddők vagyunk hogy nálunk már az elég eredmény ha kikapunk ugyan, de volt 1-2 kapura lövésünk, szóval győzelmet már nem is vár senki és ez a szomorú. Tényleg mint a fogyatékosoknál...
Az új fifa formációkat tekintve nekem a 4-1-3-2 tűnik érdekesnek, ugye 4 védő, 1 CDM, 3 CM, 2 ST, aki nem akar LW, RW-vel játszani annak tökéletes lehet, én tuti kipróbálom majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- AMD FX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Avast! Antivirus topic
- Autós topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X
- Lenovo ThinkPad L450 használt notebook olcsón
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7320 Core i7-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest