Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
etaclan1984
őstag
válasz
Francesco003 #470 üzenetére
+1
Tök jó hogy most már ennyi opció lesz ikonok közül is.
Aki meg az elejétől nyomja a WL-t úgyis simán összelapátol annyit hogy 3 top ikont simán megtud venni magának tots-ig. A többit meg összelehet hozni év közben egyéb dolgokkal. Egyébként meg sokan úgysem akarnak ikonnal rohangálni még ha meg is lesz hozzá a pénzük, inkább futkos majd Son-al meg Lozanoval, Jesusal meg Alessandrinivel
Az EA korlátozna ? Ne vicceljünk már... minden megmozdulásuk a pénzed kicsikarásáról szól.
Idén hány WL volt korlátozva ? Tavaly ? Nem afelé haladnak hogy max 5 ikonod legyen -
getdizzy
aktív tag
válasz
Francesco003 #490 üzenetére
Érezni kell, ebben van valami
A 18-ban csak a serai A sbc-vel kerestem kb 1 millát
Befektettem Benevento cb és rm-be, kicsit bejött hogy 3-400-ért tudtam őket megvenni -
arpo04
őstag
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #490 üzenetére
Tiszta sor! Thx! Csak arra voltam kíváncsi, h hátha van valami tuti recept, konkrét tematika amit követsz. Én egy pénzkereseti lehetőségtől biztosan elesek. Az SB-től! Rühellek gép ellen játszani!
Na majd meglátjuk. Az idén is gurultak be a milliók szépen, de most már valamennyi rutin is van, úgyh bizakodó vagyok.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Francesco003
aktív tag
válasz
Digestive #486 üzenetére
Mdwc társ tulajdonosnak igaza van!
)
Az összes liga sbc ,mmu,vagy 20 icon sbc,Első 2hétben 0-24 játék+kereskedés.Havi 10-20ezer ft fifa point.(nem cigizek)
Mindennel lehet kereskedni csak idő.Amúgy valószínűleg ha pontosan leírnám mivel mit csináltam kb egy könyv megtelne(Érezni kell) -
Kristof_94
nagyúr
Nem rossz, de semmi komoly! Legutóbb 3/3 wf és skill volt.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #487 üzenetére
Korrekt.
Digestive: nincs nagy tudomány. Point, befektetés, fogyó eszközök, bronz pakkok, sbc-k, sb, 3000 meccs.
-
Kristof_94
nagyúr
MdewC?
-
-
getdizzy
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #480 üzenetére
LAbda vóóót
-
getdizzy
aktív tag
A hátralévő maradék Icon, aki már kommunikálva volt, de most lett hivatalos
Elnézve a játékosokat, engem a Socrates, Figo, Rivaldo és Makéléle fogott meg
-
getdizzy
aktív tag
Ez a Keane : OOO
-
Szigma70
addikt
Nekem nem tetszik, hogy ennyi ikon lesz.
Ha teletömik a játékot ennyi legendával, óhatatlanul lemegy az áruk,
de nem ez a baj, hanem így nem lesz meg a varázsa annak, hogy nahh, van egy ikonom. Pont a különlegességüket, exluzivitásukat ölik így meg.
Én ezt így, ilyen formában sajnálom. -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #473 üzenetére
Fejlődsz bmeg fejlődsz!
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy szerintem sem lenne hülyeség az ikonok korlátozása a WL-ben, mert az átlagnak úgy sem lesz több annál.
Giggs amúgy jó, a pozíció miatt talán nem lesz elszállva az ára és simán be lehet húzni ingame CAM-ba. -
Kristof_94
nagyúr
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #470 üzenetére
+1
Na látod ebben is van igazság. A legendák statjai valóban sokkal közelebb állnak a valamikori valós képességükhöz, mint mondjuk a tots lapoknak -
Francesco003
aktív tag
Hajrá top Icon team
)
Ezeknek legalább realisztikus statjai vannak...nem mind lozzano és társainak ..Talicska meg MusAfa,,plusz a vbs sok foss lap... -
A guru
addikt
válasz
Digestive #465 üzenetére
Azt mondom 5 ikon még nem zavar, de 8-10 már eléggé, gyakorlatilag számomra meg szerintem a FIFA legnagyobb közönsége számára ezek ismeretlen emberek, hisz meg se születtem/tünk amikor ők nagyok voltak, ezért szerintem ez nagyon nem realisztikus, de értem amit mondasz természetesen.
-
Digestive
veterán
Ne csináld már... Az idén a tots időszakig azért elég vegyes csapatok voltak, aztán az sbck miatt mindenkinek lett jó csapata. De előtte azért nagyon sokat kellett gürizni, h legyen 8 ikonod, vagy qrva sok pénzt elkölteni. Ha én veszem a fáradtságot és mondjuk napi 3 órát kereskedéssel töltök, míg más nem is tudja mi fán terem és pityereg, h szar lapjai vannak. Akkor ne korlátozza már le az EA h mennyi ikonom lehet. Nálad is ott van Gullit és Vieira, pont mint minden top csapatban. És akkor mi van? Zavar ez téged? Nem! Azért vetted meg őket mert ők a legjobbak. Ha lesz rá coinom, akkor had vegyem már meg minden posztra a legjobbat, ha kedvem tartja. Én így gondolom.
-
Digestive
veterán
Attól h valaki gyengébb játékos még lehet full ikon kerete, ha szeret/tud kereskedni, vagy rákölti a kenyérre valót is!
Ez olyan lenne, h "vehetsz Ferrarit, ha van rá lóvéd, de lekorlátoznák 90re a végsebességét"
Egy versenyen bármilyen megkötés lehet, de játékon belül nem fair. Akkor minek lesz ennyi ikon, h nézegessük őket? Nem mellesleg, idén januárban is 9-10 ikonos csapatok tömkelege rohangált már!
-
A guru
addikt
válasz
Digestive #458 üzenetére
Szerintem pedig kéne korlátozni legalább a WL-ben, januárban már 9-10 ikon lesz minden csapatban? Nagyon realisztikus...
Teljesen kiszorulnak a “sima” lapok.
Csomó versenyen is meg van szabva most is, hogy max 5 ikon lehet a csapatban, szerintem teljesen jogos. Vagy nevezzék át a játékot FIFA best of 1950-2005...
-
getdizzy
aktív tag
Szerintem epp ez az oka hogy nem lesz meghatarozva hany ikon lehet egy csapatban...
Mivel ennyi van majd arra fog buzditani teged hogy legyen jobb es jobb lapod, ezaltal nyarig buztos el lesz huzva az sbc...
Ami jot tehet a jateknak
Meglatjuk
De hogy olcsobbak nem lesznek az biztos, -
Digestive
veterán
Szerintem is olcsóbbak lesznek valamivel, de csak a gyengébbek. Viszont nem fogja korlátozni az EA a számukat a csapatban. Szarházi dolog is lenne a részükről sztem... Az idén is full ikon kerettel nyomták a prok a toty-ig. Mindenkinek ott a lehetőség h őrült sokat kereskedjen, vagy szórja a zsét pointra.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94 #453 üzenetére
Ha veszek 20-án 12k pontot, akkor vajon mennyi esélyem van arra, hogy kihúzzam a: Lampard, Ballack, Gattuso, Lehmann, Figo, Sokratis hetest?
0? Oké
-
MdewC
nagyúr
Srácok!
Nekem az a benyomásom, hogy fosok a sima arany lapokra, ezekkel szívesebben játszanék.
Ti mit jósoltok?
A sok ikon miatt olcsóbbak, vagy drágábbak lesznek mint tavaly?
Bakker ezek mellett Neymar, CR rúg labdába és kifújt, majd a toty meg tots lapok vehetik fel a versenyt ezekkel.
Egy full fehér ikon team és ennyi.
-
Kristof_94
nagyúr
Korrekt lapok!
-
Kristof_94
nagyúr
Inzaghinál biztos jobb lesz! Legutóbb 3 skill 3 WF volt.
-
arpo04
őstag
Gattuso az egyik legjobb vedekezo kozeppalyas volt. Nem azert volt a legjobb mert technikas de egy ilyen jatekosnak nem kell annak lennie. Backembauer is a tusko labu miatt volt a legjobb a posztjan.
Inkabb a dokira leszek kivancsi remelem olyan lesz amilyen az eletbe is volt. -
getdizzy
aktív tag
14:00
-
getdizzy
aktív tag
válasz
Kristof_94 #429 üzenetére
Szerintem, Kante-hoz lesz hasonló
Biztos nem lesz rossz, továbbá ugye Icon, azok máshogy mozognak -
getdizzy
aktív tag
Ezt még nem láttam, de ez sem lesz annyira rossz
-
Bobbysolo
tag
-
Bobbysolo
tag
válasz
Kristof_94 #436 üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
Na, ez egy jó lap lesz, 1,88m a fickó.
-
MdewC
nagyúr
Duplikáltakat hamarosan törlöm, de jöhetnek az infók.
-
Kristof_94
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
válasz
Pedig cdm-ben brutál.
-
Cs1csó
titán
válasz
Soha nem is volt az, teljesen reális. Mindig is csak egy agresszív törpe volt, bár a munkabírása nagy volt.
-
Bobbysolo
tag
-
getdizzy
aktív tag
193 cm
Úgy néz ki, hogy ez a lista helytálló lesz
-
Baros05
csendes tag
Sziasztok!
Ha szeretném előrendelni a Fifa 19-et (PC) és megvan a Fifa 18, akkor megint jár a 10% kedvezmény a korábbi rész + 10% kedvezmény az Origin Basic miatt?
Ha jól emlékszem tavaly így volt.
Köszi a választ!
-
Bobbysolo
tag
válasz
LendvaiFeri1 #422 üzenetére
Minden bizonnyal szept 19.
[link] -
LendvaiFeri1
addikt
Web app mikor indul?
-
akooos
veterán
válasz
Clapaucius #420 üzenetére
00:00 AM és 12:00 PM van igazából
De ha valahol így írják, akkor az éjfélt jelent.
-
Clapaucius
tag
Srácok. A 12:00 AM Cest az éjfélt, vagy delet takar? Soha nem tudom ...
Köszi!
-
cristijAn
tag
válasz
grimmjow67 #415 üzenetére
Csak kérdés, hogy vajon a lemezes változatot is elindítja-e a konzol vagy pedig kiírja, hogy a játék megjelenése 28.
Irok nekik és ha tudok valamit akkor jelzek! Köszi a választ, szép napot!
-
Yodamest
veterán
válasz
Toguro San #400 üzenetére
Én tuti prem ligával kezdem, ott szoktak lenni eleinte az olcsó kis beastok, meg formációkat próbálgatni is az a legjobb, mert tuti minden posztra találsz megfelelő játékost. Az a legszebb amikor még mindenki ilyen szedett vetett csapatokkal játszik, olyan játékosokkal akiket később tuti nem fogunk már látni egy csapatban sem. Idén is eleinte tök poén volt ilyen Lallana CAM-al meg Fellaini CDM-el tolni, tényleg olyan mint egy normális valós csapat. Az ikon parádét én már nem szeretem, egy külön valami all star játékmódban még oké lenne, de egy ilyen valós embereket, valós stadionokat, valós statisztikákat bemutató játéknál nekem már kicsit tematikán kívül esik.
Lampardnak azért örülök, ha már ez van
-
cristijAn
tag
Srácok valakinek van arról információja, hogyha valaki a Champ Editiont veszi meg a konzolvilágból akkor az is csak 28.-án kapható meg/vehető át? Csak mert idáig szept 28.-at irt az oldalukon, azonban ez most át lett irva szeptember 25-re.. Valaki irt már nekik ezzel kapcsolatban?
-
getdizzy
aktív tag
Tavaly Szeptember 6-án jött a TOP 100-81
Szóval az idei már szerintem ezen a héten ki lesz dobva, várós lesz
-
Kristof_94
nagyúr
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive #407 üzenetére
Az csak Kristófnak jár alanyi jogon
Én nem várok sokat, elég annyi, hogy kb. úgy haladjak anyagilag, és csapatépítésben mint a 18-ban. Nekem ez már elég lenne. Mivel idén sem nyitottam semmi számottevőt, így most sem számolok vele.
Még annyi, hogy legyenek jó meccsek, legyen állandó a játékmenet,
és az új játékszisztéma is váljon be.Ha ez meglenne, én elégedett leszek. De van egy sejtésem, hogy ez mind nem teljesül egyszerre, valami hibádzani fog
-
MdewC
nagyúr
válasz
Durva kereskedés, Serie A hibrid, 5 weak foot játékosok, várom az új alakzatokat, 442 4231 és 442 RW/LW de lesz egy ígéretes új 3 CB-s is. Juve stadium és mez.
-
Szigma70
addikt
válasz
Tökmindegy, én kikkel kezdenék, mert ha a kapott játékosok szokásosan mondjuk a svéd, vagy a norvég ligából jönnek, akkor nincs mit tenni.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
-Szimpatikus most a Serie A is, de amúgy az angol bajnoksággal szoktam kezdeni, viszont ők mindig nagyon drágák. Mondjuk attól is nagyon sok függ, hogy az elején kiket nyitok.
- Mivel még nem jöttek ki a 19-es értékek, így nem igazán tudom!
- Ha benne lesz a Newcastle stadionja akkor az vagy valamelyik, ahol nincs zavaró tényező.
- 41212(2)-t használtam idén legtöbbet, nem tudom mennyire fog működni a 19-ben. -
Digestive
veterán
válasz
Felállás majd kiderül próba után. Mindenképpen olcsó ligából rakom össze a kezdő csapatot, sztem francia liga lesz és azzal a totsig fogok nyomulni. Addig halmozom csak a lóvét!
A La Bombonera a leghangulatosabb stadion a 18ban, sztem a 19ben is ott csapatom.
-
A guru
addikt
válasz
1. PL-Bayern hibridben gondolkodom, ahogy a 18 elején is.
2. Szerintem még korai konkrét kezdőt összerakni, majd az áraktól is függ, ráér ez egyelőre.
3. FeWC stadium a WL miatt.
4. 4-2-3-1, 4-4-2, 3-5-2, ezt is korai még megmondani, függ majd attól is milyen csapatot sikerül összehozni.
-
v-man
őstag
válasz
Úgy tervezem, sokáig nem költök komolyabb arany lapokra, mert idén pl Marchisiót vettem vagy 50-ért, Naingolant meg 120-ért, ez csak a két játékoson ~100e elpazarolt coin, így amit ad a gép azzal fogom nyomni első hónapokban, és 10e fölött nem igazolok v csak nagyon indokolt esetben. A terv spanyol v olasz liga idén is kezdésre, és legalább az ősz végére szeretném megvenni az első ikont. Felállásban pedig maradok a szélsők nélküli, 4 védős felállások valamelyikénél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér (TTC G. D.p. 60M + Japán Omron, paracord, stb.)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- MSI GeForce GTX 1660 Super PCX GARANCIA!
- Eladó / csere Nintendo Switch játékok
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest