- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- iPad topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
én sem arra értettem, hogy nyerésre állok és kilép az ellenfél, az még rendben lenne, de nekem azért jó pár olyan meccsem volt amikor:
1. Ő állt nyerésre, kilépett és kaptam a lolse-t WTF? Esélyem sem volt, fordítani...
2. Egálra álltunk, DE kaptam egy tizit, de mielőtt belőhettem volna kilépett és olyan volt mintha a meccs meg sem történt volna...Szóval ezekkel van a gond, ezért kéne hogy abszolút ne lehessen leavelni. Én akármennyire vesztésre állok sose szoktam kilépni, ha meg nyerésre akkor nem zavar ha végig kell játszanom egy győztes meccset, én így vagyok vele.
Írod: "A division rivals-ban nyilván minusz pontot fogsz érte kapni ha leavelsz."
Na meg ez az amiben én nem vagyok biztos, pont ezért írtam, hogy ez így lenne jó, de félek, hogy nem lesz érte semmilyen büntetés és mindenki az 1. gólok után inkább ki fog lépegetni, mert úgy van vele hogy az 50 pontot így is megkapja. Pont erre irányult hogy külön kéne kezelnie a leavereket és azokat akik végigjátszották a meccset és vesztettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Packeta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Diablo 3
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Endorfy Full moduláris 750w ATX táp Gold
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest