Hirdetés
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszi, de ezekkel a Xhaka-kkal meg Shawcrossokkal direkt szivatsz?

Utóbbit még mondjuk nem próbáltam, de Xhakát sokat használtam kick offban az Arsenalban, mint egy tank, úgy fordul.
Az a Mahrez-Slimani duó mondjuk durván jól néz ki
-
HdRew
őstag
Varázslatosan élethű ez a játék..

Szögletből az előbb fejelte le Santi Cazorla, az én Reusom.

VALÓSZÍNŰ.

-
zarakisan08
tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Semmi online funkció nem működik. Vidéken vagyok, 23-án még tudtam játszani online, nézni az áruházat mindent. Jött egy system update azt felraktam látszólag minden jó volt, este viszont már semmi nem működött ami online. De még a mobil app sem jó, meg pc-ről sem elérhető a store, de a ps network se. Storenál ws-37397-9 hibát ír.
-
_adaml21_
őstag
A német csapat helyett egy BPL-t össze tudtok nekem rakni? Max 50-60k-ért PC-n.
Felállás 4321, LF Lila Son az fix, Fernandinhonak mindenképp örülnék a középpályán. Szélső védőknek azért lehetőleg ne Fuchsot meg Zabit tegyük be, nekem azért ennyire nem unortodox az ízlésem
LB-nek így első blikkre Shawt raknám be, de rátok bízom.Köszi

-
Francesco003
aktív tag
válasz
zarakisan08
üzenetére
Mi a baj?Nekem 24 .én ment este7 fele.1x megszakadt azt kövi meccs jó volt.
-
zarakisan08
tag
Sziasztok!
Ugyan az lenne a kérdésem mint tegnap. Aki PS4-en játszik eléri a PSN-t és a store-t? Nekem már napok óta nem jó egyik sem. Próbáltam elérni PS-ről, mobilról, PC-ről de ugyan az a hibaüzenet... Most csak nálam van valami vagy másnál is? -
szcsaba95
tag
Nem az EA a hibás, csak egy részlege, aki a FIFA-val foglalkozik. Tavaly a Madden NFL-t vettem meg a FIFA helyett, amikor kaptam PS-t, és össze sem lehet hasonlítani a Madden Ultimate Teamjét, a FIFÁ-val, fényévekkel jobb. Mindig abban reménykedem, hogy majd kérnek tanácsot a kollégáktól, hogyan is kellene csinálni, de nem.

-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Juve-Milan sbc-hez szerencse kell ha olcsón akarod megúszni
-
Meghivott
addikt
Van valakinek erős tippje arra, hogy milyen SBC várható ha lesz Rooney milestone?
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Így van. Vicc a piac a müller 70ks xboxos csapatot 100kért lehetne itt megcsinálni.
Ha megnézed akkor a 84es játékosokra is 8k-t kell számolni kb. -
Kristof_94
nagyúr
Basszus, de jól néz ki ez a Fernandinho SBC lap. Nagy kár, hogy PC-n 3x kisebb a kínálat a piacon, mint a konzolokon. A Juve - Milan sbc-t gyakorlatilag lehetetlen befejezni...
Amúgy Mirandat is szívesen megcsinálnám, de csak 135 ezrem van, úgyhogy nem igen pattoghatok. A múltkor javasoltátok nekem azt a hibridet, amiben Fernandinho bal CM, Sandro LB, Miranda CB. Lehet elcsesztem, mert a múltkor a Kurzawa SBC-t megcsináltam és elhasználtam Susot...
Nevetséges a piac, Gaitán sima lapjából 0, Mandanda 6db, David Silva 6db, Cazorla 7db, Pastore 1db (!!!) persze az árak is az egekben. Cazorla 40k, az majdnem a fele a futheaden írt 100-110k-nak és akkor még csak 1 játékos van meg.
-
bdave16
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Használtad egyáltalán walkert vagy bellerint?
-
dracox
addikt
válasz
vatafakk
üzenetére
Nem mintha rálennénk innen sokan szorulva az ajándék pakkokra, de hogy egy ilyen pénzéhes sz*rrágó bandát, mint az EA még nem láttam hogy karácsonyra is sajnálja a jàtékosoktól a nagyobb értékű pakkokat. Adjon egy 50k-s player pakkot, de akkor ne legyenek eladhatóak. Bezzeg pár óránként dobunk egy kis csontot nektek, de azért is fizessetek...Azt hiszem a 15ben kicsit bőkezűbbek voltak aztán 17-re ez leredukálódott nullára... vicc

-
bdave16
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem tudom milyen játékkal játszol akkor. És ez szélső védőknél valóságban sem igaz,nemhogy még a fifában. A bellerinről meg annyit,hogy a játék alapvetően segíti a védekezőt . Bellerinnel utóléred az ellenfelet tempóból belépsz elé és máris te támadsz. A másik meg az,hogyha nekem nem hiszel akkor az összes profi a hülye,hogy őket használja?
-
zsolti72837
addikt
Holnapiak:
BPL:
Arthur Masuaku
Damian Martinez
James Tarkowski
John Terry
Bakary Sako
Tom Davies
Riyad Mahrez
Tiago Ilori
Victor Valdes
Jeremy Pied
Kyle NaughtonLigue 1:
Jean Mehdi
Ivan Santini
Fouad Chafik
Thibault Giresse
Lindsay Rose
Aldo Kalulu
Ismaila Sarr
Koffi Djidji
Vincent Muratori
Kevin Berigaud
Gabriel BoschiliaBundesliga:
Niko Bungert
Maximilian Philipp
Lukasz Piszczek
Sven Ulreich
Justin MobiusCalcio A:
Josh Perez
Luca Bittante
Sergio Floccari
Sven Kums
Stephan Lichtsteiner
Kalidou Koulibaly
Davide Vitturini
Matias Silvestre
Emanuele TerranovaLaLiga:
Bautista Orgilles Jon
Martin Odegaard
Perez Juan
Victorien Angban
Andres Prieto
Bernabe Barragan
Pablo Larrea -
bdave16
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Srácok használjátok az ilyenek csak azért azt ne mondjuk már,hogy a bellerin meg a walker szar a zabaletahoz képest,mert ez ritka nagy hülyeség.
-
vatafakk
aktív tag
Bronze gift packot adott a web app karácsonyra.
Tavaly ilyenkor goldok repkedtek már. -
vegitossj7
addikt
Nekem a main csapatomnál Fuchs és Zabaleta vannak a szélen. Teljesen elég, jobb mint a hülye walker vagy bellerin. Próbáltam őket, lassabb de erősebb játékosok milliószor jobbak.
Persze normális mélységgel a védekezésben. Nem fognak barcásan félpályánál campelni Mertesacker meg Cahill mellett...
-
bdave16
senior tag
válasz
veterángeri
üzenetére
A Müller meglepően könnyen megcsinálható. Egy ilyen kártyáért 50-60k röhej milyen olcsó. A Fernandinho,Miranda párost sem nehéz megcsinálni és mind2 állatnak tűnik . Tetszik EA ez már valami így 10.napra sikerült beárazni rendesen ezeket az sbc-ket.
Ui: A Miranda defje már toty szintet üti lassan.
-
veterángeri
tag

-
Attila432
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Elég sok BPL jobbhátvédet kipróbáltam, nekem Darmian vált be onnan a legjobban. H/H workrate miatt hátul jobban helyezkedik, mint Walker. Utóbbi mindig üres területet hagyott maga mögött és lehet Usain Bolt is, ha 50 méteres hátrányból indul egy 30 méteres sprintversenyre.
-
77Guba
aktív tag
Kizúgtam a 2.divízióból a 4-ig...Mindent kihagytak a szuper embereim...Nah,gondoltam ha már cumi,akkor minek ide ilyen csapat...Összeraktam egyet az Ekstraklassából+SBC Buffon...Első meccsen 2-0ra vertem egy 82-es ratingű csapatot a "falábúimmal"...Igaz,csak 4. divízió...

[link]
A rating 72,a chemistry 100 amúgy,mindenki 10-ee,Buffon 4-es... -
chop
őstag
válasz
toome1985
üzenetére
Osszefoglaltad a lenyeget. Ha egy meccsen el van dontve, hogy nem nyerhetsz, akkor kuzdhetsz, mint diszno a jegen, akkor sem lesz eselyed. Olyan jatekot meg nem szivesen jatszik az ember, amiben teljesen eselytelen...
Engem amugy legjobban a tehetetlenseg bosszant. Egyszeruen nincs semmi, ami mukodik ilyenkor. Megprobalhatom 90 percen keresztul huzni az idot, de egyszer meg fog lepni az ellen es azt az egy zicceret - termeszetesen - beveri. Es ha megsem, akkor is csak 1 pontom van, plusz nem azert jatszom, hogy ilyeneket muveljek. Gusztustalan.
-
toome1985
tag
Mindegy mit probalsz. Ha szar szar...
-
MdewC
nagyúr
Eladtam SIF Higut, van 870K. De minek?
Megnézem a sok csalás között majd a 4-4-1-1-et...
-
Meghivott
addikt
Ha lesz Valencia SBC, akkor milyen összérték várható, 84, esetleg 85?
Van pár 84es + upgradeből esett még egy Hummels is. Hátha nem kéne sokat vásárolni. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
szupersanyi
üzenetére
Lahm a legbaszatóbb, csak sajnos nincs a piacon. Szakállról meg ne is beszéljünk.
(#9861) bdave16
Ez bőven több, mint 1.2
-
szupersanyi
aktív tag
-
ferni
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Azért jobb, mert sokkal hatékonyabb.
De ha neked anyahajókkal ennyire megy hajrà, csak másnad ne ajánld, mert az emberek 99%-a nincs akkora pro, hogy Zabaleta nála jobb legyen, mint egy Walker pl.
-
bdave16
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mert egy szélső védőnek jó a 70 alatti tempó? Támadó szélsők ellen esélye sincs. És igen,ha egy szélső védőnek jó tempója van akkor az jónak is számít a mostani fifában,mert kell a tempó.
-
Lori82
senior tag
Végre!

[/
L] -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Bőven megvan ennyiből.
(#9851) ferni
Lel, miért? Coleman után a legjobb RB a BPL-ben.
-
Lori82
senior tag
Sziasztok!CSak egy kis porszem vagyok a gépezetben,egy átlagos játékos,de lehet,hogy részben nekem köszönhető az,hogy végre találkoztam Toulouse CB,LB,RB,RM játékosokkal PC-n.Tegnap írtam az EA-nek Facebookon,hogy még nem láttam Toulouse LB,CB,RB és RM-t és azóta ma többel is találkoztam.Az igazsághoz hozzátartozik,hogy kicsit elszabadultak az árak,már csak 17-18 000 coinsért tudtam őket megvenni,de ma végre sikerült megcsinálni a Ligue 1 SBC-t Lacazette-ért.

[/
L] -
ferni
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Milliós csapatban azért ne egy Zabaleta rohangáljon szvsz.
-
Aguinaga
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére

Ja, nem írtam, hogy pc-n
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Valakinek van javaslata valami fain csapatra, 1.2m értékben max?
Különösebben semmiféle ligához nem kötődök, csak legyen jó a csapat. -
bdave16
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
+5 PHY ennyi az egész semmi más. Nem éri meg vagy alap vagy sbc .
-
Attis1117
tag
válasz
marcess
üzenetére
Koszi. Úgy néz ki beválik. De nem szelsonek hanem csatarnak! Igen jól olvastad :p
Be cseréltem csatarnak, mert 4-4-1-1-rol váltottam meccs közben 4-1-2-1-2-re es nem volt a padon csatárom ...
0-0 állásnál hihetetlen hogy lefutja a védőket! Nem ő rúgta a gólt csak előkészített, de tökéletes helyzeteket tudtam így kidolgozni.
Valamiert most nekem csak a gyors csatárokkal megy a játék :SBoldog karácsonyt mindenkinek!
-
zarakisan08
tag
Nektek jó a psn? Délután óta nem tudok csatlakozni...
-
BigDeal
tag
Én ezt a Griezmannt nem érzem STben. Sima seasonsban kipróbáltam CAMben Laca mögött a francia válogatottal és ott már elég jól életre kelt. Asszisztàlt és termelt is rdndesen.
Most akkor az UTben kéne valahogy összevarázsolni Lacával

Ha jönnek javaslatok akkor azt megköszönöm!
A lényeg az lenne hogy a 2 CM ne ilyen favágó Matuidi féle legyen mert velük elöre aladozós a játék.
Kante meglepően jó, passzai és a labdával is rendben van.
Modric jó lenne ha beférne
Viszont ahhoz hogy ezt meglépjem vsz hogy el kell adjam Ramost.
Amúgy még kék Giulianoval szemezek, elég jó statokkal rendelkezik csak köré nehéz ebbdn a felállásban jó csapatot építeni. Inkább a középpálya gyengélkedik.
-
ferni
őstag
válasz
menyhartlevi
üzenetére
Próbáld ki.
Kapusnál máshogy ez nem megy.Amúgy Areola egy szint mint Trapp, ha megnézed a statjait.
Őt is próbáld ki. -
menyhartlevi
aktív tag
Trapp-ot próbálta valaki? Ő kéne a csapatba chem miatt, de nem tudom milyen lehet. Ha valaki igen, véleményt megköszönnék.

-
bdave16
senior tag
-
marcess
senior tag
Amúgy Ea bácsi eléggé le.... a karácsonyt. Tavaly vagy 10 napig adott ajándék packokat, idén meg semmi. Ezek a játékos sbc-k lehetnének bármelyik hónapban szvsz.
-
bdave16
senior tag
5-8as kezdés után 8-4 a második fél . Gold 2 megint,jövőhéten 14 win a cél. Kinek,hogy sikerült/sikerül a WL most így karácsonykor vagy csak én akartam végig játszani még ilyenkor is ?

-
ferni
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én is eladnám, max 3 védős rendszerbe tenném be szélre.
Ott van Smalling meg Koscielny, akik jobbak nála bőven CB-be. -
BenXL
aktív tag
Help!
http://www.futhead.com/17/squads/3382069/
Ez most a kezdőm, és ma nyitottam egy IF Azpilicuetat (CB) SBC-vel. Hogy, vagy ki helyére kéne bepaszíroznom? Ez az első IF lapom
LB-nek lett volna a legjobb, mert Smalling és Bailly is jó, de így nem tudom... -
dtrms
aktív tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Az egy dolog, hogy Walker 25K, mert ő a legjobb a poszton. De egy Clyne, Valencia vagy Coleman már jóval olcsóbb. Tehát mindegyik posztra van 25 lehetőség és nem csak 1.
Szerintem a BPL teljesen jó, csak a fullos csapathoz rengeteg pénz kell. De akkor meg hibridet kell csinálni
-
_adaml21_
őstag
válasz
marcess
üzenetére
Na mondjuk Piszczek pont elég fasza, szerintem!

BPL indokolatlanul drága, én ott nem építek csapatot, ahol egy Walker 25k....
BBVA csapatom van, Turan-Gomes-Wass kb. 25k, és elég jó. Wass helyett egy Modric 90k, és kész a tökéletes középpálya.Ligue 1 tényleg nem rossz ötlet, viszont Di Mariánál rosszabb ár/érték arányú RW-t még nem próbáltam. Érte a 2k lenne a reális, ha nem lenne ekkora neve, és nem lenne ilyen magas ratingje, mert amúgy in-game átlag-1.
-
marcess
senior tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Hagyd ott a Bundesligát és építs másik bajnokságból
. Tényleg nagy rákfenéje a ligának se rendes JH se rendes Jsz (Piszcsek és Robben mondjuk). Nekem most olasz és bpl csapatom van de éppen ezért nem építek bundás csapatot, valamint BBVA-t (középpálya vagy überbrutál ($) vagy gyenge véleményem szerint), gondolkozok Ligue 1-on egy ilyen PSG-re hajazó csapattal, csak a magja még elég drága a mostani csapataimhoz képest (Di Maria, Silva, Lacazette, Matuidi, Arfa).Attis1117 fórumtársnak pedig sok szerencsét Insigne-hez!
-
_adaml21_
őstag
Boldog karácsonyt mindenkinek!

Én karácsony alkalmából nem pakkozok/SBC-zek, inkább megajándékoztam magam egy Bundás csapattal. Az adta az ihletet, hogy megvettem Draxlert (gondolva arra, hogy már csak PSG-s lapja lesz nem sokára, ami simán lehet, hogy LM lesz), gondoltam akkor már dobok köré egy olcsó csapatot. Aztán annyira belefeledkeztem a költekezésbe, hogy 42k lett a vége
Felével terveztem kábé.
Ahogy néztem, ennek a ligának az a rákfenéje, hogy összesen 2 jó ST van, akik viszont ultrabrutál drágák. Az általatok istenített Bellarabi az előzetes várakozásaimnak megfelelően nagyon nem jön be, illetve Renato Sanches is eléggé overrated. Cserébe viszont a védelem OP (talán Schmelzer kicsit lassú, de egy Anchorral talán javítható), Castro maga a finom elegancia, és a védekezés melója sem büdös neki, Draxler meg nem sokat csinált, de a végén megmentette a p*csámat, és a végig szarabbul játszó, de folyamatos LT+RT használattal őrületbe kergető, így aztán egy potyagólt szerző ellenfél ellen sikerült megszereznie hosszabbításban az egyenlítő gólt, amivel megszereztem a 19. pontomat DIV5-ben, így továbbjutva onnan!Fejlesztési tanácsokat elfogadok a csapattal kapcsolatban, két szelet bejgli közt!

-
LendvaiFeri1
veterán
Miért ilyen fos ez a játék? A fattyú gyereknek céer, suarez, bale, modric. Mindenhol van 1 ember, 3 értelmes passz nincs, vicckategória.
-
dtrms
aktív tag
Azért ez a SPURS nagyon rendben van idén

Nem is az, hogy a számok...hanem mindegyik alap lapja is nagyon jó. Alli, Dembélé és Eriksen alapból nagyon jó középpálya. Walker a legjobb szélső védő. Egyedül Lamela a gyengeség, ha még ott lenne Bale....huh
-
HdRew
őstag
Nem értem a játékot.
Rekordot rekordra halmozok most meg.. 1-4-gyel kezdtem a WL-t, ez már vereségi rekord kezdésnek, majd most 12-4-gyel állok.. Egyszerűen nem akarom elhinni.
Pont most volt egy meccsem, amin volt egy "kis" mákom mondjuk, kétszer pattant vissza hozzám a labda, aztán 2-0-nál ellenfél Lacazette-tel ment kicsit kisodródva bal oldalon a kapu irányába, bal lábbal rúgta el, kapufa, aztán rage quit. Azért kíváncsi lennék, hogy 3*-os weak foottal mit vár az emberünk, én mondjuk pont nem gondoltam, hogy rárúgja a WF miatt, ezért a passzra helyezkedtem inkább, vagy lövőcselre.
Kíváncsi vagyok, meddig fog tartani ez a nem kicsi győzelmi széria.. 11 zsinórban.
-
marcess
senior tag
válasz
Attis1117
üzenetére
Nekem nincsen semmi hozzá, én is gondolkozok rajta DE, kellene min 40k hozzá (semmi amit eldobnék) az if-ja (ami jobb) 60ért már van. A te helyzetedben lehet megéri, én a sajátomban nem fogom megcsinálni.
Amúgy 80+ staminával, egy 90 perces meccsen, 99 fitnesről nem szabadna elfogynia a meccs végére.Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Attis1117
tag
[#9796]-ra valakinek vélemény?
-
dracox
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
Vagy Kevin vagy ez.. Lehet választani

-
cserkosz
tag
Sziasztok
Magyarosítás van???? -
Keller16
aktív tag
Nem tudom boxon volt-e patch, èn semmi vàltozàst nem vettem èszre. Eddigi legjobb wl startom produkàltam most, eddig 13 meccs, 10 win.
-
MdewC
nagyúr
válasz
gab.gergely
üzenetére
Hasonló, plusz a fent leírtak.

-
sinya19
csendes tag
Az elmúlt napokban nem tudok 1 meccset se végigjátszani(PC).A 30-40. perc környékén hirtelen ledob a szerverről.Addig minden laggmentes,aztán ledob és puff dnf..már vagy a 8. zsinórban.
Ez csak nálam merül fel?Semmi baj a netemmel,megy minden királyul,kivéve a fifát úgy tűnik.
-
BigDeal
tag
LendvaiFeri1:
Most pl nálam is ugyan az van mint nálad tegnap, hogy akárki jön ellenem úgy védekezik mint a vérprofik. Akárhogy passzolom mindig odaér beleér valaki, amire leveszik a labdát már 3an szereltek. Totálisan látszik hogy kajakra nyomja a gép. Ez tegnap nekem pont az ellenkezője volt. Én voltam a szuperhős ma meg egy kis csicska
Szóval ez nem a játék miatt van hanem a nem tiszta játék miatt. 
Ez így elég lehangoló.....
-
bdave16
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Már rég nincs bent az az sbc :/ és meglepődtem,hogy ennyit leírtál vagy találtad
.Attis: 3 napig van még.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Mr.Rain
üzenetére
Div mennyi?

PC? Nálatok most nem is volt patch. Csak PS és az XBox-ban sem vagyok biztos. Xboxosok nektek mikor volt patch utoljára? Sztem nektek is külön volt korábban, nem két hete. 1.04 van ott is?
Nem vennék rá mérget, de utoljára csak a PS kapott és utóbb, mint a többi platform.
PC-n jóval korábban jött, mint nálunk és mivel nem írtak note-ot, azt se tudjuk, hogy mi változott.
-
zsolti72837
addikt
Él még a HIT THE LINKS SBC?
-
bdave16
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Köszönöm szépen
. Szerintem: Valencia,Berardi/Miranda,Sirigu lesz vagy Müller,de már volt a bundesligából 2 nagy név.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- VGA kibeszélő offtopik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung kuponkunyeráló
- Sorozatok
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

?