- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- Hobby elektronika
- Tápos kibeszélő offtopik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
Amúgy számomra nem volt haszontalan ez a kis beszélgetés, mert én nagyon nem tudtam eldönteni, hogy mi a jó nekem, és így jó pár véleményt el tudtam olvasni ezzel kapcsolatban.
Volt fél évig egy xbox360-am törve, az jó bulinak tűnt, hogy ~60 ezerért van egy cucc, amire minden játékot le tudok tölteni ingyé', meg tudok GTA5-özni... Aztán azon vettem észre magam, hogy volt, hogy 3 hónapig feléje se néztem. Nem volt az igazi az akciójátékok irányítása kontrollerrel, nehezen szoktam meg, hogy nem bill+egér van. Igazából csak a FIFA-t nyomom kontrollerrel, az meg eredetiben volt meg PC-re, így azon nyomtam. Sajnos a TV-m is már elég régi, lassan 10 éves LCD, még FHD felbontást se tud, így nem volt akkora élmény, monitoron meg inkább akkor már a PC-t preferáltam.
Hozzátartozik a történethez, hogy fél év után haszonnal tudtam továbbadni az xboxon
Időm se engedi, hogy túl sokat játszak... Ha játszom, akkor viszont csak FIFA. Szóval van egy kis dilemma, de alighanem most megveszem PC-re a játékot, és ha tetszeni fog, akkor inkább gépet fejlesztek "egy konzolnyi pénzből".
Ha lenne saját lakásom, és nem ilyen "négylaki" életet élnék (otthon, kollégium, barátnő, másik lakás), ahol lenne egy kényelmes nappalim egy hatalmas TV-vel, valószínűleg tennék egy próbát egy konzollal, de így a PC megfelelőbb opció számomra azt hiszem.
Lehet cáfolni/egyetérteni, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
És bocsi a további offért.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- PlayStation 5
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Megbízható FullHD Gamer PC
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Sage BES 875 BSS darálóval egybeépített karos kávégép
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És bocsi a további offért.