Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpal17
őstag
válasz
underdark
üzenetére
Ez a becsúszás dolog érdekes, mert én is egy ellenfelemnél láttam, hogy kb minden becsúszása jó, ezért még este nyomtam 1-2 meccset, ahol elég agresszív lett így a játékom. 50 tackle volt nekem, amikor az ellenfélnek 5. Elég gyorsan szereztem így labdát. Egy idő után elvesztette a türelmét a gyerek és össze vissza csúszkált.
Simán nyertem a meccset...Persze ez gondolom nem minden meccsen jön be, de fogom használni a csúszást.
Közben csináltam egy ilyet: Seria A
Candrevat el kellett adjam (pár meccsre nézek valaki olcsót, pl Iturbe, Salah), hogy legyen zseton az IF-re, meg CAM-ba Mertens lesz, de ahhoz még gyűjtenem kell kicsit, mert kiköltekeztem.

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- A venti + gigaakku az új trend, a Redmi sem akar kimaradni
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Nintendo Switch 2
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- BestBuy topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Simán nyertem a meccset...