Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- Mini PC
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Anyám borogass...akkor minden második ember, aki angol csapatot használ vele fog jönni?...

Pedig tavaly is mennyire utáltam...idén szerencsére kevésszer lehetett vele találkozni...de ezek szerint a maradék fél évben megint állandósulni fog..ááááááááá

-
Garsza
veterán
Ma azt tapasztaltam hogy sokkal tisztábbak a meccseim ha 2 csapatot váltogatok. Nem hátráltat annyira a handi. Nem lehetséges hogy minél több csapattal játszik az ember annál kevésbé kap hadis meccseket?
Ez csak egy felvetés. De egy ideje csak 1 csapattal toltam, 2 meccset nem bírtam egymás után megnyerni (persze nem mindég a handi miatt). Ma össze raktam egy másodikat és azóta 6 meccset nyertem zsinórban. Úgy hogy felváltva használom őket. -
Rexcsek
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Biztos én is ludas vagyok benne, mondjuk ez volt az első ilyen meccsem amióta a 16-al játszok. Amúgy megfogadtam Yodamest tanácsát, 3-4 meccsnél egyszerre nem játszottam többet. Kipihenten, koncentrálva neki is fogtam, erre szerelés egyből az ellenfél elé pattan aki állítgatás nélkül ki is pókhálózta a fickát 23 méterről. Köszönjük Emese!!! Vagy nagyon erősekkel játszok, vagy iszonyat tolja a gyengét a gép. Nincs középút mostanság. Legjobb ha az ember nem játszik

-
_adaml21_
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nabammeg...

Sanyicucu, LendvaiFeri: Pedig Rooney igen-igen jó, az egyik legjobb CM/CAM nálam, egyedül talán a 3skill hibája, és ár/érték arányban is kiemelkedően jó szerintem. -
Sanyicucu
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Akkor eladom én is.

-
dracox
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
150k lehet sok érte akkor
-
LedyGyuszi
addikt
Doumbia -> Newcastle
akkor lesz 3. lapja is?
-
Sanyicucu
aktív tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele de Rooney-t nem szeretik az emberek játszatni.A játék megjelenése óta 1 kezemen megtudom számolni ,hogy mennyi jött felém.Ennyire gáz lenne a pasas?

-
Pacos
tag
Ha még vannak akik szeretnének játszani, akkor regisztráljanak az oldalon ->FIFA versenyek
Eddig 11 jelentkező van...
-
dracox
addikt
Neuer milyen a játékban? Valakinek van vmi tapasztalata? Nulla chemmel is hozza az elvárt szintet vagy pénz kidobás?
-
Sanyicucu
aktív tag
Segítségre lenne szükségem!
Szerintetek a két felállás közül melyik a jobb 4-3-1-2 vagy a 4-1-2-1-2 (2)?Segítenétek összerakni rá BPL csapatot?Agüero,De Bruyne,Yaya és Sanchez nélkül.Rájuk még nincs keret.
-
MdewC
nagyúr
Ha véletlenül kapna Sandro IF lapot a Juvéból, akkor elm LM-nek kellene lennie, mert 3-5-2 miatt az a poziciója. Meglátjuk.

-
LedyGyuszi
addikt
felőlem...majd leváltod...

(#10674) Rexcsek:
azért 3:0-ás előnyről sztem ne másban keressük a hibát...
hétvégén a kupában én is vezettem 3:0-ra a 25.percben, egy kapuztam végig...fejben már meg is nyertem a meccset, itt volt a hiba, mert már teljesen máshogyan játszottam...fordított 4:3-ra, mert vérszemet kapott, én meg lagymatagul játszottam! végül 6:4-re nyertem, mert amúgy a szlalomozáson kívül mást nem csinált, de egy jobb játékos ellen biztosan nem tudtam volna fordítani...
-
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszi, de Cavanit egyelőre nem akarom lecserélni, mivel alapember a csapatomban.
Viszont most azon filózok, hogy össze kellene dobni egy francia csapatot.

Aztán lehet, felejtős az egész, mert inkább gyűjtök Di Maria-ra, Pogbára, meg Zlatanra.
De kérdés mennyire jó Di Maria CAM, vagy CM pozícióban?
Ha van nála jobb, akkor inkább hanyagolom a megvételét.
Van róla valakinek tapasztalata, véleménye esetleg?(#10674) Rexcsek:
Most félre ne érts, nem védeni akarom a játékot, illetve a készítőit.
Ez nem csoda, mert ilyen velem, de szerintem mással is előfordult már, hogy nyert helyzetből kikapjon az ember, akár több góllal is. Ráadásul rengetegszer kapok szerencsétlen gólokat.
Én egyet megtanultam, hogy nem szabad lebecsülni az ellenfelet, mert sokszor ezért kapunk ki.
Egy bölcs tanító egyszer azt mondta: Fejben dől el minden!
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Megvolt a FUT-ban az első "csoda meccsem". 3-0-ás előnyről sikerült kikapnom 3-5-re, ez azért szép teljesítmény
A meccset inkább nem kommentálom, főleg a második félidő volt egy rémálom. Egy darabig Fifa bácsi pihizni fog azt hiszem 
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem valószínű.
-
Kristof_94
nagyúr
Ha Neymar kap upgradet, akkor a TOTY lapja is nőni fog?

-
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Kit, hová, hogyan?

TBMC:Szerintem inkább Agüero, mint a másik kettő.
-
LendvaiFeri1
veterán
TIF CÖRÖ7?

-
TBMC
addikt
Sturridge vagy Kane IF (82) csatárt javasoljátok?
külföldi fórumokon enyhe vitát szítótt ahogy olvasgattam 
-
ohcard
tag
Haverod jó nagy hülyeséget mondott. Feloldás sorrendjében egyszerre csak egy coint boost aktív.
Ha kétszázassal kezdted, akkor +200 coint kapsz pár meccsig. Aztán szép sorban jön a többi coin boost. Lehet, hogy a 200 nem annyira feltűnő és ezért nem észlelted, mert sokkal többet vártál...
-
thebigK
addikt
Ha feloldottad mindet, de nincs valtozas a meccs vegi osszegen, akkor sajnos buktad. Ugytudom sokan kuzdenek ezzel, hogy a katalogusbol feloldott tartalmat nem kapja meg. En tavaly voltam igy. Lehet irni az EA-nek de nem tudnak/fognak/akarnak semmit sem kezdeni a problemaval
-
Raz3r
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kréni! Kérlek mondjátok, hogy meg lehet oldani valahogy

Egy ideje FUT UT-zek, de a catalogueben sosem váltottam be a pontjaimat. Haverom mondta, onnan lehet plusz coinokat szerzeni x meccsenként. Jelenleg a 28.as szinten vagyok, és mondta egyszerre oldjam fel az összeset és akkor annyiszor duplázza meg... nos igen, ennek az lett a vége, hogy sz összes be lett aktiválva. és nem történt semmi. vissza lehet ezt valahogy vonni? vagy bukó az egész úgy ahogy van?

-
thebigK
addikt
Bocsi a noob-ságomért, de hol lehet azt megnézni, hogy az adott ellenfél melyik osztályban tartózkodik? Vagy PC-n nincs ilyen lehetőség?

-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Keversz valakivel.

Ja, látom, már le is húztad. -
Garsza
veterán
Ilyen fa...pó játékot én még nem láttam.
-
Z'Z"
őstag
Tegnap este feljutottam a 6. osztályba, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy jelenleg 16-győzelem, 16-döntetlen és 16-vereség a mérlegem. Szerintem ritka az ilyen.

Elnézést a kép minőségéért)
Sokaknak ez persze jelentéktelen, de a család miatt kevés időm marad a játékra, de azért így is szépen lassan haladok előre.
Külön pozitívum volt számomra, hogy az utolsó meccset egy olyan játékos ellen tudtam megnyerni 1:0- ra, aki jelenleg a 2. osztályban tartózkodik.
Amúgy nem értem mi alapján sorsol össze minket a gép.
Egyébként ez a mérkőzés tanulságos volt a számomra, mert itt látszott, hogy igazán lenne még hova fejlődnöm.Jelenleg ez a két csapatom:
Serie A
Itt elsődlegesen Lulic-ot emelném ki, mert számomra idén ő a legjobb CAM.
Nálam Serie A ligás csatár poszton a második számú kedvenc az Balotelli.
Akit lehetett, azt kipróbáltam, de egyedül ő vált be.Ligue 1
Itt bajban voltam, mert Fékir helyére sajna nem találtam senkit, de azért ő is teszi a dolgát. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszi! Bár 8000 zsetonból nem igazán fogok profitot csinálni!

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
És az igaz, hogy már kiszivárogtak az upgradek?

-
dtrms
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én úgy tudom, hogy Február 15-én jön.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Február 15 körül szokott lenni a Google szerint.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Februárban valamikor.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kristof_94
nagyúr
Winter upgrade kb. mikorra várható?
-
dtrms
aktív tag
válasz
Garsza
üzenetére
Azért az FA kupában volt mesterhármas is (azt hiszem kettő is) és néhány dupla is. Szóval azért csatár teljesitmények voltak most is. De én adnék most Morata-nak, Pogbának és Sandro-nak is.
Azért Sandro gól, gólpassz és kapufa, valamint senki nem jutott át rajta....mások kevesebbre is kaptak már IF-et.Most hétvégén láttam kb 3 Juve meccset is (ismétlések miatt) és elképesztőek. Nagyon remélem, hogy elverik a Bayern-t. Én csak két csapatot szeretek (MU és Juve), de olasz focit nem nagyon nézek, viszont most kellemeset csalódtam.
-
ohcard
tag
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Azért raktam Pereyrat mert kicsi pénzből akarok gazdálkodni.Drágább játékosokat nem akarok venni.

Raktam össze 2 olcsóbb csapatot és jobban megy velük mint a nagyobb nevekkel.(Columbia, Francia). -
Sanyicucu
aktív tag
Rittyentettem egy kis vegyes felvágottat.Vélemény?Változtatás?
-
Garsza
veterán
Gól, gólpaszra Pogba is kaphat IF ot.
-
Rypejakten
addikt
akinek kell 25k coin PC-re, és rá van szorulva - nemrég kezdte a játékot, ilyesmi, írjon itt vagy vegyen fel originen (H7N2), átadom neki, én most egy időre felhagyok az UT-vel, besokalltam, karrier módozok egy picit.
-
Garsza
veterán
Nemsokára Juve meccs. Morata megrúgja első mesterhármasát Juve mezben. Szerdán meg jön az IF lapja.

-
#TOTTI
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Oké, köszi szépen. EMAG-os rendelésem mondjam le, vagy úgy is jó?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Illetve mikorra várható?
-
Stylerr
addikt
Láttátok El Sharaawy gólját? A debütáló meccsén micsoda gólt lőtt a srác. Örülök neki, remélem ismét formába lendül, és beváltja a hozzá fűzött ígéreteket!

-
Kristof_94
nagyúr
Igaz, hogy kiszivárgott a winter upgrade?
-
Vampire Bat
aktív tag
1 hét kihagyás után játszottam,online draft döntőben elvéreztem,15 k-ból 10 k jött vissza.
De voltak érdekes események a meccseken: [link] -
MdewC
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- LEGO klub
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(már bocs a szóhasználatért, de ez ilyen)

A meccset inkább nem kommentálom, főleg a második félidő volt egy rémálom. Egy darabig Fifa bácsi pihizni fog azt hiszem