Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• evibly

senior tag

válasz ali75 #599 üzenetére

Ez nálam is pont így van, gondolom ez a demó sajátossága. ha szerzek gólt, az legtöbbször inkább fejesből születik, olyan igazán eltalált lövésem még nem volt, bár szabadrúgásos gólom viszont igen.

Ami a többit illeti: sztem egyértelműen le van scriptelve az AI, legalábbis profi nehézségen tuti. Az első félidőben a csapatom aktív, sok helyzet van, az más kérdés, h ezekből alig szerzek gólt. De uralom a játékot, esetleg beakad egy-két gól. A második félidőben feljön az ellenfél, a játékosai gyorsabbak, pontosabbak és rendszerint rámol két gólt úgy, h hozzá sem tudok szagolni.

Egyszer kifejezetten azért váltottam Liverpoolra, mert Sturridge többször úgy indult meg a labdával a gépi ellenfélnél, hogy a védőim csak poroszkáltak utána. Na, mondom, majd akkor én is szénné alázom a gépet...mondanom sem kell, hogy Sturridge egyszer sem tudott ellépni a védőktől, pedig többször tisztán kiugrattam, mindig beérték, és még lövés közelébe sem tudtam vele keveredni.

Szóval nagyon furcsa, majd online ellenfelek ellen kiderül, h mi van, de attól tartok, hogy ez a hendikep dolog maradni fog, ami nagy probléma...

Új hozzászólás Aktív témák