Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rypejakten
addikt
válasz
Andris837
üzenetére
a Barca amúgy szerintem kínosan szar a 15-ben, Busquets lassú, a két törpspanyol meg nem tud védekezni, amikor velük toltam, orosz rulett volt egy-egy elrontott kontra után labdát szerezni.
nekem a PSG és a Napoli jött be, előbbinél Matuidi és Motta, utóbbinál Behrami és Inler faszán darál a középpályán. -
Andris837
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Érdekes volt az a helyzet mondjuk, mert középen valaki ráfejelte, majd a kapus kiütötte és úgy pottyant Leo elé a laszti. Onnan meg már nyert ügy volt.

Ja és Neymar.. hihetetlen... Nagyon gyors!

-
L_YKing
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nekem külön van polcom amit ütök ha nem jön össze valami

-
-
Andris837
senior tag
Most, hogy kicsit tudtam pihenni egész jól megy. Barcelona - Chelsea. Barca-val vagyok. Az első meccset 2-0-ra, a másodikat 2-1-re hoztam. A második meccsen vezettem, majd ikszeltek a londoniak, de jött Messi és a szöglet után a kapuba talált!

-
zsoltirte
aktív tag
uh milyen gólt kaptam tőle -> Adam Lallana
Szöglet -> kapáslövés 19-20 méterről -> Ficak.

-
zsoltirte
aktív tag
Majdnem sikerült világklasszison elverni Napolival a Barcat, de aztán...

bosszantó....

-
Andris837
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Éjszakás után most reggel játszottam gyorsan kettőt. Dortmund-Liverpool. Az első mérkőzésen 3-0-ra kikaptam, a visszavágón már kicsit összeszedettebb voltam és 0-0 lett, majd a hosszabításban sem bírtunk egymással, jöttek a 11-esek. 4-3 arányban győztem!

Sajnos elég nehezen alakítok ki ziccereket, ezt még gyakorolnom kell. A labdát már elég jól tartom, a passzolásra is igyekszem odafigyelni. A célom, hogy a Pro szinten ne legyenek ilyen problémáim mire kijön a teljes játék.

Most viszont pihi!

-
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Tényleg van ott rutin!
Arra kell csak figyelni, nehogy ledobj vmit! 
Andris837: Mondjuk az 1 teljesen jó módszer.

-
Andris837
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Igen, akkor végül is hasznos dolog..
Bár annyira még nem húztam fel magam játék közben, hogy törjek-zúzzak..
-
Toxy
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én tavaly a 14 mellé kaptam stresszlabdát.
A macska játszik vele néha

-
Andris837
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
576-ban 9990-ert rendeltem elő.

-
vegitossj7
addikt
Tudnak valamit a srácok

Ők sem ma kezdték
Én ezt ajánlom [link] -
lofagi
addikt
Az Online játékból lehet csak igazán fejlődni szerintem.
-
Andris837
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Olyan jó olvasni, hogy milyen élvezetes világklasszis szinten játszani... Én semi-pro-n játszottam eddig. Holnap kipróbálom a pro szintet.
nem vagyok valami nagy játékos... Itt az ideje fejlődni egy kicsit. 
-
Dortmund ellen világklasszison:
2-1 (gy) fordítottam 0-1 -ről
1-2 (v)
2-1 (gy) fordítottam 0-1 -rőlNagyon nehéz amikor be vagyok szorítva, sokszor a félidő végéig nem tudom labdát megtartani a középpályán.
Viszont amikor nekem sikerült kezdeményezni az ellenfél térfelén akkor ugyanez a helyzet csak velem (ha nem szórom el a lasztit), tehát nyomás alatt tudom tartani az ellent..Védekezni viszont nem tudok, legalábbis úgy érzem h nekem ez nagyon nem megy világklasszison.
Nem rohanom le a támadókat ész nélkül, próbálok kivárni, de egyszerűen nem tudom elvenni tőlük, hogy ne jussanak el helyzetig

Épp figyeltem, nem volt olyan középkezdése az ellenfélnek, hogy az ne helyzettel és kapura lövéssel zárult volna
Mi a jó védekezés titka?
Hiába rohanom le (akár két emberrel is), úgysem tudom szerelni, hiába hátrálok, akkor is kialakítanak helyzetet, annyira baszott gyorsan mozognak, hogy követni sem tudom őket még szemmel sem..
-
MdewC
nagyúr
Jó kérdés, nem tudom...
Ez abszolút stílus függő, hogy kihez milyen játékos passzol. Meg persze adott posztra se mind1, hogy milyen tulajdonságú ember kerül. Egyrészről.
Másrészről kaptam már ki jóval gyengébb játékosokból álló kerettől, mert jó volt a tulajdonos, de én is nyertem már full ezüst csapattal bika keret ellen. CSAK ne legyen "handicap" és ha mindenki megtalálja a neki legjobban működő és tetsző csapatot, azzal jó játszani. Remélhetőleg eredményes is.
Illetve ha sikerül megvenni végre egy hőn áhított játékost, akkor már megérte játszani.
-
lofagi
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem,nem így,h tudom a részleteket, egészen más a gyermek állása. Peace! S
,h nem támadóba fogtad fel.(#675) MdewC Mennyire szól a Fifa a játékos képességeiről és mennyire a gamer skilljéről. Ahogy itt pl elnézegetem amiket írtál, eléggé mélyen kell majd figyelni a focisták statjaira. Lehet egy jobban összeállított csapat egy rossz gamer kezében többet ér.mint egy profi kezében a xar csapat?
-
Scale
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Mintha lehetne csavartat lőni a játékban (legalábbis a demoban).

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Na az komoly!

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Köszönöm kolléga úr!

ABATE, MURIEL: SILVER

ZUNIGA, ARMERO: SILVER
DE legalább LB-k
(Drágák lesznek az tuti.)
KONKO ARANY
Középpálya bitang.

Pogba és Guarin 4 skilles
Candreva 85 pace
Iturbe full arany
RM-ek nagyon erősek
Cuadrado maradt.
5 skilles, horror ár lesz.LW: Keita
89 pace 4 WF 4 skill
El Sharaawy szokásos
Gervinho 3 skillesÁÁÁÁÁÁÁÁ: JUVE SILVEREK: Pasquato 85 pace és
COMAN!!!!!!!! (NAGYON VÁRTAM) 90 PACEEEEE!!!!

CSATÁROK NUDLI:
2 db: TEVEZ 86 pace és IBARBO szokásos, csak 4 skill
Összességében sok a visszalépés, de van néhány kellemes meglepetés!
Idén lesz hibryd és silverekkel támadás!

Scale: Jó lesz.

-
-
vegitossj7
addikt
Nem, én azon örülök, hogy olyan hülye volt az illető (akit amúgy nap mint nap látok) öccsének az "ismerőse", hogy képes volt visszavenni egy utángyártott kontrollert, amihez köze nem volt és kicserélni azt egy eredeti bontatlan dobozos gamepadra.

Mondtam neki, hogy 2 hét garit adok, ha szar a gamepad, adok neki egy másikat, ami nem sony-s.
De ez bonyolult és személyes, elnézést kérek, ha megzavartalak ezzel, de szerintem ez rohadtul vicces volt.
-
Scale
őstag
-
Világos, köszi mindkettőtöknek

-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem nem tudod. Legalábbis külön nem.Fiókkal együtt eladhatod, amin más játék is rajta lehet, de nem nagyon tanácsos, meg nem is szabályos.
Ahogy alattam írták hallottam olyat hogy átrakják másik accra, de ez régebbi játékoknál inkább, és szvsz csak urbán legenda, nem hiszem hogy bevennék. -
lofagi
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Mivel már az accodhoz lesz hozzárendelve így az arccal együtt tudod, esetleg egy supportot megkörnyékezve, aki átírhatja egy másik acchoz,de ehhez olyat kell kifogni.
-
válasz
Andris837
üzenetére
Nah ez szuper

Azért mert a víz kiver a lemezes módszerektől, meg úgy általában mindig ha lemezről van szó

Egyébként csak kíváncsiságból, ha egyszer már regisztráltam a kulcsot Origin-en, akkor a továbbiakban nem tudom már eladni a játékot másnak mondjuk 1 év múlva, ha már nem lesz rá szükségem?
-
Andris837
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Én éppen így csináltam a 14-el. Egy bevásárlóközpontban megvettem a játékot, a lemez mellett lévő kódot beírtam az Origin-be (Játék hozzáadása > Termékkulcs megadása) és bummmm így lett a csokapik... ő izé, FIFA.

-
Ha 576 -nál veszem meg a játékot, akkor van mód arra, hogy ne lemezes módszerrel telepítsem?
Mondjuk letölteni valahonnan, és a lemezzel kapott kulccsal regisztrálni?
Nem akarnám csak ezért beszerelni az optikait
Originen is regisztrálni tudom esetleg a lemezzel kapott kódot, és onnan letölteni a játékot?
-
lofagi
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ne haragudj, de te most tényleg annak örülsz (ráadásul még ki is posztolod),h átverték valakit?
-
boff
senior tag
Igen, bármelyik pakkból eshet csak direkt ezt a nevet kapja gondolom mert több ritka játékos van benne és így nagyobb eséllyel esik legendás. Ez leginkább azoknak csábító akik coinért vagy pontokért veszik majd a pakkokat mivel benne van a pack nevében, hogy "legends" ezért azt hiszik, hogy tuti esik majd legendás. Ugyanez a tots meg hasonló pakkoknál is, semmi extra nincs benne csak több ritka játékos eshet de nem garantál semmit.
-
cettlee
őstag
semi pro és pro között nagyobb különbség van mint pro és world class között, ahogy észrevettem.2 napja pron se tudtam nyerni, mostmeg wc-n hozom a meccseket
nem olyan rossz ez mégse, csak a kapusok bugosak -
IzI
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Van xbox360,de irányítás a joy-al valahogy nem jön be.Ami alatta van 4águ gombszerűség arra valahogy nem lehet átállítani ? Egyébként bill-el is div1-es vagyok fifa world-ben.Nem tudom mennyire mérvadó az a játék.
-
Andris837
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én is ezt tudom ajánlani. Nem olyan drágák már ezek a gamepadek, hogy ne érné meg befektetni. Én itt a hardveraprón vásároltam elég jó áron egy alig használt Xbox360 kontrollert, amit a mai napig minden gond és baj nélkül nyüstölök.

-
sch_a
addikt
Két letöltőkódot kaptam. Az egyik a játék, az másikra azt írja mikor beváltom, hogy FIFA 15 Ultimate Team Legends Pack. Ez utóbbi mit takar?
-
IzI
senior tag
Köszönöm a gyors válaszokat! Akkor azt hiszem megrendelem.
Esetleg tudtok olyan oldalt vagy videot,ahol megmutatják a különböző trükköket kombinációkat ? Leginkább billentyűzetre kellene.Tudom gamepad nyerőbb és van is itthon,de valahogy bill-el jobban megy. -
IzI
senior tag
Hi
Olyan kérdésem lenne,hogy lesz-e olyan online lehetőség mint a fifa world-ben,hogy diviziok vannak,ahol mások ellen lehet játszani nem csak gép ellen.Vagy csak az lesz,hogy gép ellen vagy baráttal akinek megadjuk az elérhetőséget.
-
Andris837
senior tag
Beszereztem a demót, kipróbáltam és egyelőre nagyon tetszik a játék. Olyannyira tetszik, hogy le is adtam az előrendelésemet az 576-nál.
A demóval volt 1-2 gondom, de aztán újratelepítettem a rendszert, nem írtam ékezetet a felhasználónevembe és máris megoldódtak a problémák...
Már várom, hogy megjelenjen és játszhassak a teljes játékkal!
Megmondom őszintén ez az első FIFA amit előrendelek és a "kezdetektől" fogok játszani.Nagyon tetszenek az újítások, az új animációk, a mezhúzás, a gyönyörű grafika... Áhh.. legyen már 26-27.

-
zsoltirte
aktív tag
Világklasszison játszok a demoval és a góljaim nagy része a kapus mellett laposan és nem túl erősen helyezett labda, általában a 16s-on belülről. Annál messzebbről vagy erősen meglőve (egyelőre)sokkal nehezebben megy a pontosabb helyezés. Ez eddig olyan, mint IRL.
Védekezés meg kissé más, mint a 14-ben. Már ritkán kapok kettőnél több gólt. Sajnos nagyon jó a helyzetkihasználása a gépnek és a kiugratásokat még nem mindig tudom teljesen lefogni. Néha meg olyan gyorsan passzolgat és cselez a gép a kapumnál, hogy hiába látom mi lesz, egyszerűen nem tudom lekövetni.
Ahogy MdewC írta, szokni kell. -
batt
aktív tag
Én dynamic + a camera beállításoknál ki zummolok! 0 ra állítva! + a camera sebességet maxra 10! Az a 1 szívfájdalmam a játékkal,hogy nem lehet Jóbban ki zummolni! Talán majd a teljesbe! Csak meg lehet majd valahogy haxolni!? Így amúgy nekem nagyon tetszik lehet látni a mezhúzást is és sok kis apró részletet!
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Jóvan na!

A 15 tagnap szenvedős volt, kell jópár meccs, h beleszokjunk.
Ma proffon kezdtem, aztán wclass, de a lövésekkel lesz gond az tuti. Mondjuk a kapás lövések végre jobbak, távolról is.
-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Vágom, csak érdekes, hogy az UT eredményeket elfelejti :p
-
ali75
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére
Pont ez van nálam is! Irányíthatom a kart bárhova minden lövés középre megy!Ha közel vagyok a kapushoz lövéskor és csak röviden nyomom a lövés gombot akkor pedig minden gól.Csavart lövést pedig ebben a szezonban szerintem felejtős.Eddig csak Messivel sikerült,senki mással...érdekes!
-
argentin27
senior tag
Elindítja aPool meccset és fogod és kilépsz oszt kész , én így szoktam!

-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Hát igen, ez meg a másik, hogy tényleg én is húzom 14-ben megszokottan rövidre/hosszúra és legtöbbször középre megy vagy nagyon mellé.. ritkán van az, hogy oda lövi ahova akarom hogy lőjje..

Nektek is amúgy minden indításkor újra kezdődik az egész? 0-0-0 UT-ban meg le kell mindig játszani a pool vs city meccset, vagy csak nálam csinálja ezt?
-
argentin27
senior tag
A kapuralövés témához én is hozzászólnék:
Nagyon érdekes hogy a lövések kb 80%-a a kapu közepére megy, hiába nyomom kajakra valamelyik irányt.
A 14.ben megszokott kedvező lövési szögek és jól bevállt lövések itt feledésbe merülnek sztem.
Sokkal kevesebb szögből lehet erőből meglőni a labdát mert az esetek nagy többségében béna lövés születik.
A csavartlövésről csak annyit hogy egy Neymar szintü player kell ahhoz hogy nagy %-ban sikerüljön!
Próbáltam azt Ibra-val, hogy csak arra játszottam hogy vele nagy gólt rúgjak, 100 féle szögből, így-úgy amúgy és csak csekély mennyiségben született értékelhető lövés!Tény hogy ebben a 15-ben sztem sokkal kevesebb lesz a nagy bomba gólok száma!
A kapusok sztem kicsit túl vannak turbózva , sokszor irreálisan fognak olyan lövéseket amikhez amúgy közük sem lenne!!!
-
Blashe
aktív tag
PS4 + fifa 15 megfizethető pakk csomaggal találkozott már valaki neten ?
-
pr1mzejEE
addikt
Nekem a 14 kimaradt, de a 13-ban emlékszem, hogy amit írsz az sikeres volt. Éles szögből a demo-ban egyszer láttam gólt, persze hogy én kaptam
Persze szubjektív az éles szög, az ötössel egy vonalban a kapufától kb 6-7 m-re. Szerintem ebben a játékban már mondhatjuk, hogy éles szög.DeathAdder: Amikor meg be kéne rongyolni, szépen megpróbálja bepasszolni, true story

-
Bal lábas létére inkább szerencsétlenkedik szegény még így is a gyengébbik lábával, amikor kényelmesen bepasszolná ballal

-
pr1mzejEE
addikt
Nekem a finesse úgy megy, hogy mielőtt lövöm a labdát meg tolom egy adott irányban (ha a kapus kifut, akkor mikor közel ér) és így általában ahogy kivetődik az oldala alatt vagy a lábai között, de ha eltalálom a kaput szinte mindig gól.
Meg nekem az jött be, ha nagyon kis erővel lövök. -
Scale
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Finesszt nekem se adott be kb 15 próbálkozásból az összeset kifogta eddig..... tuti elcsesztek valamit mert 14-ben 15ből 12t tuti bevágok itt meg 15ből 1 darab sem sikerült? Valószínű

-
ali75
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Konzol vagy pc-n nyomod?
-
Dinter
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nekem nem

-
LendvaiFeri1
veterán
Csak nekem kiba**ott nehéz gólt szerezni? Kaput alilg találok, legyen az 10, vagy 30 méter, 1v1-ben finesse shoot-al a kapus megfog mindent...
A fejelés eddig nagyon fasza, 10ből 2x jó, ha kapura tudják fejelni a játékosok, csak a lövéssel nem vagyok kibékülve...
-
vegitossj7
addikt
Eladtam egy postásnak 32k-ért, szar gamepaddal, amit sikeresen nem vett észre.

Vett egy másodikat az öccse, majd összecserélték, és visszavitte az ÉN gamepadom, ahonnan vette a másikat és kicserélték
Mennék is PS-re, csak előbb megvárnám a piacot, hogy egybe lesz-e forrva a current-gen és a past-gen.
-
MdewC
nagyúr
Skacok. Ma 10 meccset nyertem wclasson, tegnap 1et se tudtam. Handi nincs, csak nehéz és szokatlan még. Ennyi.

Vegitossj: Köszönet, Pintérnek pedig igaza van!!!

Am a cointain nem annyira durva, de várjuk meg az eredetit.
Szokni kell...
Gyere vissza PS-re.
-
vegitossj7
addikt
Ha az AI-t megveri az ember (világklasszis a minimum), akkor mondhatja magát jó játékosnak, nem casual-nak.
Tudni kell váltani, hozzászokni a gép algoritmusaihoz, nem neki futni mint egy hülye, a contain-t elfelejtetni és a gép részéről azt feltörni.
4 meccset toltam le 1 kezdő-t 3 világklasszist, az a 3 meccs: 2-0,3-1,1-0.
Vannak itt kollégák, akik sokat tolták gép ellen, nem véletlenül verik az embereket online (Mdewc), nem a glitchekre épít, hanem karakteresen játszik.
Ja és ha kivennék a contain-t, én máris előrendelném és tolnám 1. nap.Bár én full manuálisan játszom, egyik oka volt, hogy megszabadultam a 14-től, hogy nem jelentett semmit se a Manuális és Automatikus védekezés, ugyanúgy váltogatott. Itt jobban kijött, nem váltott állandóan játékost és a zónát is tudták a fiuk.
I.M.O.
-
evibly
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ok, köszi, nem tudtam, hogy ez így van és így remélem jobban viselem majd, amikor az AI felaprít egyik pillanatról a másikra

-
Rypejakten
addikt
tele broadcast, nekem ez jött be a legjobban.
evibly:
Miért is ne várjam? azért, mert túl könnyű lenne a játék, és akkor két lehetőség van a nehézségekkel kapcsolatban: a) kidobja őket a picsába az EA,
vagy b) észrevetted már, hogy akár világklasszison túl nehéz lenne kihozni lövésre egy támadást? nem. nem vagyok profi, sőt, de 5-6 passzból már teljesen fel lehet építeni egy támadást, ami eljut a 16-os környékére, ahonnan tudsz már lőni, vagy bemegy, vagy nem. de el lehet jutni addig. namármost, egy felscriptelt védelemmel mindez halál lenne. elég lenne, ha az 'agresszió'-t picit felcsavarnák, mindenhonnan kirontó játékosok, ezerrel sprintel feléd mindenki, szoros emberfogás, letámadás, egyszóval kurva nehéz lenne akár még labdát is tartani.
azt akarom ebből kihozni, hogy a hendi együttjár a nehézségi szintekkel (amatőrön nem fogod észrevenni, mert olyan gyengére van leredukálva az AI, hogy nem elvárás az extra sebesség vagy kiváló átvétel/első érintés, szemben ugye a világklasszissal. ez az EA egyetlen eszköze, hogy a mesterséges intelligencia felvegye a harcot a valóban taktikusan, okosan játszó userrel.Vagy mindezt értsem úgy, hogy minél nehezebb a gép ellenfél szintje, akkor az normális, hogy annál több olyan extra tudást, képességet, gyorsaságot ad neki a játék, ami nálam nem elérhető? Hogy ezzel érezzem a világklasszis szintet? így van.
-
evibly
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Vagy mindezt értsem úgy, hogy minél nehezebb a gép ellenfél szintje, akkor az normális, hogy annál több olyan extra tudást, képességet, gyorsaságot ad neki a játék, ami nálam nem elérhető? Hogy ezzel érezzem a világklasszis szintet?
Amíg olyan eszközöket használ az AI, ami nálam is rendelkezésre áll (skillek) , csak azt jobbam, ügyesebben, gyorsabban teszi, az ok. De én úgy érzem, hogy alapvető képességek (az általad is említett jellemzők) ugranak meg lényegesen a másik oldalon, ami meg nem fair.
Ok, nyilván nem vágok eret magamon, mert kikapok, tanulni kell az új Fifát (a 14-el is így volt) és nem is az offline játék lesz a fókuszban.

-
ali75
aktív tag
Ki milyen kamera állással játszik???
-
evibly
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
"ne várd tőle, hogy nálad is úgy viselkedjen, mint a gépnél!"
Miért is ne várjam?
-
Rypejakten
addikt
srácok, ne akarjátok már rámagyarázni ezt is a hendire!
profi, esetleg világklasszis nehézség, azaz nem sétagalopp már, a gép is odateszi magát - de hogy is teszi mindezt? lehetséges, hogy elad néha passzokat, vagy könnyen tudod szerelni, de a megindulások (ahogy írtad is) scriptelve vannak, ergo nehezebbnek kell, hogy legyen levédekezni - ezért gyorsabb Sturridge első passza, vagy ezért csinálja meg Silva nagyobb eséllyel a visszacselt, vagy ezért húz el Zabaleta a szélen beadás előtt - mert párhuzamosan skálázódik fel a gép ereje a nehézséggel.
Sturridge agility (fürgeség statja) azt hiszem 78, a balance, azaz egyensúly statja 64, ergo, a cirka 90-es pace ellenére, nem gyorsul úgy, mint egy Hazard. plusz, 85 környéki dribbling, azaz kis pöcikkel vezeti a labdát, elég könnyen szerelhető is. ne várd tőle, hogy nálad is úgy viselkedjen, mint a gépnél! aknázd ki a 90-es pace-t hosszú indítások befutásával (nekem sikerült, pedig ugyanazzal a játékkal játszunk), a 85 positioning-et szélről bepasszokkal, és a lövőerejét.
a hendikep kurva zavaró, főleg egy szar nap utáni kikapcsolódásra vágyva, de ezt bele kell kalkulálni. túlságosan kiszámítható és könnyen megunható lenne, ha minden játékbeli körülmény a statok és az 'elviek' szerint működne mindig.
lehet demagógnak néztek, vagy hogy EA-bérenc vagyok, de akkor irány a gyakorlóaréna, vagy offline mód, és gyakorolj, hogy ne legyél az EA hülyeségeire ráutalva.
-
evibly
senior tag
Ez nálam is pont így van, gondolom ez a demó sajátossága. ha szerzek gólt, az legtöbbször inkább fejesből születik, olyan igazán eltalált lövésem még nem volt, bár szabadrúgásos gólom viszont igen.
Ami a többit illeti: sztem egyértelműen le van scriptelve az AI, legalábbis profi nehézségen tuti. Az első félidőben a csapatom aktív, sok helyzet van, az más kérdés, h ezekből alig szerzek gólt. De uralom a játékot, esetleg beakad egy-két gól. A második félidőben feljön az ellenfél, a játékosai gyorsabbak, pontosabbak és rendszerint rámol két gólt úgy, h hozzá sem tudok szagolni.
Egyszer kifejezetten azért váltottam Liverpoolra, mert Sturridge többször úgy indult meg a labdával a gépi ellenfélnél, hogy a védőim csak poroszkáltak utána. Na, mondom, majd akkor én is szénné alázom a gépet...mondanom sem kell, hogy Sturridge egyszer sem tudott ellépni a védőktől, pedig többször tisztán kiugrattam, mindig beérték, és még lövés közelébe sem tudtam vele keveredni.
Szóval nagyon furcsa, majd online ellenfelek ellen kiderül, h mi van, de attól tartok, hogy ez a hendikep dolog maradni fog, ami nagy probléma...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Illetve ha sikerül megvenni végre egy hőn áhított játékost, akkor már megérte játszani.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)