Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bucketb0b

őstag

válasz MdewC #25938 üzenetére

Ibarbo-Rossi Doumbia-Sau párossal hasítok jelenleg, kérlek szépen tudom én mitől döglik a légy :D :DDD Sau-t váltanám le, néha ügyetlen viszont sima Higu nem vált be teljesen, nem rossz, de nem is az a kiemelkedő, azt a szintet Sau is hozza ez a Vargas ilyen béna játékossal még nem találkoztam eddig, igaz vagy 3-4 meccset toltam vele csak :U

#25937) Azog the Orc: Giovinco nálam CAM csatárba szerintem gyenge lenne néha így is elnyomják középen, de Callejónnal együtt hatalmasat alkotnak nálam felváltva abban a pozícióban így ő kiesik, Palacio már volt nálam próbameccsen ha jól rémlik ő sem vált be, Tévezt kipróbálom majd :K
    egy olasz ST lenne aki kérnék ennyi. Személy szerint (bár ezzel magamat cáfolom meg) Vargas többet ér, mint 40k ezért gondoltam játékos+pénzre, neked meg úgy is futi ahogy látom annyira nem vág földhöz az a pár ezer coin :DDD

#25940) Azog the Orc: azért mondom, hogy hétvége, még pár meccset adnék neki csak így hét közben nincs ingerenciám fifazni, csak gondoltam felvetem előre az ötletet mennyire vagy vevő rá.

Új hozzászólás Aktív témák