Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bucketb0b

őstag

válasz MdewC #25901 üzenetére

Megértem, hogy miért mondod ezt a rating csökkentést, bár én akárhányszor játszottam fullos csapat ellen (akár 87) nem tapasztaltam ilyet, hogy őt korlátozta volna. Vagy elvertek vagy én vertem el, de nem azért, mert hendi volt ide. Sőt még inkább oda, mert Ronaldo beveri 35ről is ugyebár a szabadot :U
    Az viszont igaz, hogy a kisebb ratinges csapatokkal rendelkezők általában jobban játszanak, ők azok akik tudják "mitől döglik a légy" igazán :K Nem véletlenül vannak a sima rare lapos csapatok irányítói div1-2 körül szerintem. :B És nem azért, mert ők nem kapnak hendit meg nekik csalja el a meccset, pusztán a tudás alapján elegendőek oda ezek a játékosok is, bár nem mondom néha jól esne nekem is 1-1 világsztár, de el vagyok nélkülük :) ráadásul igazság szerint nem dolgoztam meg értük szóval nincs is kesergés utánuk a részemről. Bár én rengetegszer kaptam ki szerencsétlenség miatt így is (kapusomról ellen elé pattan és hasonlók, szögletből gólt kapok), de ez az én keresztem úgy néz ki :DDD

(#25903) Stylerr: ezt mondjuk én nem feltétlenül jelenteném ki kategorikusan, hogy Messi jobb játékos :( :N

Új hozzászólás Aktív témák