Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Megértem, hogy miért mondod ezt a rating csökkentést, bár én akárhányszor játszottam fullos csapat ellen (akár 87) nem tapasztaltam ilyet, hogy őt korlátozta volna. Vagy elvertek vagy én vertem el, de nem azért, mert hendi volt ide. Sőt még inkább oda, mert Ronaldo beveri 35ről is ugyebár a szabadot
Az viszont igaz, hogy a kisebb ratinges csapatokkal rendelkezők általában jobban játszanak, ők azok akik tudják "mitől döglik a légy" igazánNem véletlenül vannak a sima rare lapos csapatok irányítói div1-2 körül szerintem.
És nem azért, mert ők nem kapnak hendit meg nekik csalja el a meccset, pusztán a tudás alapján elegendőek oda ezek a játékosok is, bár nem mondom néha jól esne nekem is 1-1 világsztár, de el vagyok nélkülük
ráadásul igazság szerint nem dolgoztam meg értük szóval nincs is kesergés utánuk a részemről. Bár én rengetegszer kaptam ki szerencsétlenség miatt így is (kapusomról ellen elé pattan és hasonlók, szögletből gólt kapok), de ez az én keresztem úgy néz ki
(#25903) Stylerr: ezt mondjuk én nem feltétlenül jelenteném ki kategorikusan, hogy Messi jobb játékos
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest