Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a következő próbálkozást pihenővel fogom jutalmazni. erősen ajánlott, vagy inkább kötelező olvasmány: Alapelvek
-
ádyz
addikt
Rendes info-val életképes maradna a topic, de így zárni fogják.

-
Loretto
veterán
Tegnap este 20:13 óta volt valami érdemi a változás a játékinfoval kapcsolatban? Inkább zárom (plusz, mint írták nem a Fáradtgőz a megfelelő szekció).
Mod: 11 sec alatt zártam, úgyfest ennyi elég egy postra.

-
tothm
őstag
Izgalmas a topic.
Csak a topic cím nem ide tartozik. Legyen pl. hogyan szídjuk máykölt! 
-
Megoldás? Nem kell topikot nyitni, amíg nem tudod hova, vagy hogyan. ( Vagy legalább azt, hogy hol, meg kit kell megkérni, hogy kijavítsa a hibáidat. )
Egyébként nem megsértődni kell, de tegnap világosan megmondta, hogy hogyan is kéne kinéznie egy ilyen topiknak ( ennek a topiknak így semmi értelme. majd ha lesz érdemi infó róla, akkor nyisson valaki egy normális hsz-al.)
Ha az offical honlapon is csak a 08as Fifa van fent, és a google sem dob ki semmi hiteles, és értelmes dolgot, akkor áruld már el, hogy pontosan miről is akarsz beszélgetni most ebben a topikban?
-
nike_
addikt
Hát ez úgy badarság ahogy van. Az egész topic. Talán a játékoknál, és rendesen megszerkesztve lenne életképes, na meg egy rendes topikcímmel.
-
máyköl
veterán
Tényleg jó lenne átrakni a topicot mert sztem sikeres lenne!Nem?

-
máyköl
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Bocsi!

-
tothm
őstag
Nem lehet átraknia topicot?
-
Kicker
őstag
játékok topicba lenne a helye, de hol vagyunk még a fifa 09től? még 8és fél hónap...
-
máyköl
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Miért mit írtam rosszul?Lehet hogy vmit félreírtam de mondj legalább 5 példát ok?

-
HDR renderin
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nah megjött a nagy fejvadász!!!
-
máyköl
veterán
Bocsi nektek!Ha akarjátok tudni miért van ez akkor nagyon egyszerű a válasz!Ott van a képem,alatta ,hogy Máyköl és a válasz megmagyarázható az alatt zárójelbe egy szóval!ÚJONC!

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
HDR renderin
üzenetére
Éppen a te stílusodon és helyesírásodon is lenne mit csiszolni, "öcsi".
-
máyköl
veterán
válasz
HDR renderin
üzenetére
Tudom,hogy néha lol vok!LOL!

-
HDR renderin
senior tag
LOL A KÖZLEGÉNYNEK
Ez fáradt gőz öcsi,ide kellett volna: PC Játékok
-
máyköl
veterán
Sziasztok!Arra gondltam nyitrok egy topicot a Fifa09-ről!ide leírhatjátok mi változás lesz benne,grafikaváltozás mekkora lesz,lesz-e benne magyar csapat?!,menüfrissítések,és milyen új játékosok várnak a játékban!Hajrá!

Aktív témák
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak a topic cím nem ide tartozik. Legyen pl. hogyan szídjuk máykölt! 

! Én már nagyon várom!