Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
Az biztos... ha nem lesz min. 4mbites net fél év múlva ezeknél a szerencsétleneknél akkor én is úgy ott hagyom őket mint a xart. Kezd nagyon elegem lenni belölük. Csak az a hűségnyilatkozat ne lenne
komolyan: életem legnagyobb hibája eddig az volt, hogy apám kérdezte és én igent mondtam a fibernetre... azóta csak szivunk vele. Esküszöm a szoba antennának a tvn tényleg jobb minősége volt 
Most ez a 2G-s vonal sem érint nagyon bennünket. ''Az új kuncsaftoknak kell'' . Mire emelnek addigra rég nem náluk leszek. Most a legjobb karácsonyi ajándék az lenne ha az t-com, upc, stb. összefogna és bevezetnék a digitális tv-t mindenhova + 4xnék az internet sebességét
. Azt menne csődbe ez az egész fibernet. Egyszer, de tényleg csak egyszer kéne valamiben elsők lenniük. Nem mindig utolsónak a többiek utána kullogniuk.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
komolyan: életem legnagyobb hibája eddig az volt, hogy apám kérdezte és én igent mondtam a fibernetre... azóta csak szivunk vele. Esküszöm a szoba antennának a tvn tényleg jobb minősége volt 
. Azt menne csődbe ez az egész fibernet. Egyszer, de tényleg csak egyszer kéne valamiben elsők lenniük. Nem mindig utolsónak a többiek utána kullogniuk.