Hirdetés

Aktív témák

• dbius

veterán

válasz Zsadi #6947 üzenetére

Ez a leggusztustalanabb szolgáltató, akivel valaha is összehozott a sors :W

Naponta reménykedem, hátha csődbemennek és valami értelmes szolgáltató veszi át a területüket...

Csak sajnos a szükség nagy úr, nincs más, amire váltani tudnék net szempontjából (adsl nem lehet, más szolgáltató meg nincs nálunk, bocs, lenne mikrohullámú net, de az még szarabb, mint a fiber) :O

Nekem dec. közepéig 1 megás csomagom volt. Egészen addig nem volt gond a sebességekkel, az 1 megát hozta, stabilan, éjjel, nappal, délután, este, egyszóval mindig.

Gondoltam - hiú ábránd volt, azóta már tudom -, hogy váltok magasabb csomagra, így lett 4megás csomagom.

Na azóta szopok, mint a torkosborz... :((( A 4 mega kizárólag este 11 után, vagy éjfél után van meg, ill. délelőtt. Kb. déli 12-től a sebesség irreálisan lelassul, sokszor 1 mega alá :W

Este 512 és 1 mega között ingadozik. Egyszerűen gusztustalan. És mindezért fizetek havi 7500 Ft.-ot. Az 1 megásért meg fizettem havi 4000-et... Kellett ez nekem??? :O

Gyakorlatilag a netet délután tudom használni, kb. 4-5-től - mert ugye az ember dolgozik, ha élni akar, és ráadásul nem éjszaka, hanem nappal -, akkorra érkezem haza. Így most ott tartok, hogy ilyenkor jó esetben van 1 megás netem, de majdnem kétszer akkora áron, mint eddig...

Köszönöm Fibernet... :Y Elmennek... a jó .... oda...na.

Egyszerűen látszik, hogy a hálózatuk nincs felkészítve ennyi ügyfélre, vagy ekkora sávszélességre, amit nyilvánvalóan tudnak, de nekik a befolyt összeg a fontos, különben ilyen probléma nem lenne, és foglalkoznának az ügyfelekkel, ill. a panaszaikkal...

Persze a garantált sebességek a csomagoknál olyan alacsonyak, hogy azt nem nehéz "szolgáltatni", így a panaszainkkal kitörölhetjük a seggünket.

Elnézést, de ez a szolgáltató minősíthetetlen, mind a szolgáltatást, mind pedig az ügyfelekhez való hozzállást tekintve, rettentően feldühítenek ahányszor leülök a géphez...

De legalább most egy kicsit kidühöngtem magam... :B

A tv csatornák annyira nem érdekelnek, kb. 3-4 csatornát nézek, ha nézek, azok meg mindig a csomag részei. Sport1 itt sincs mostantól, de sportcsatornákat soha nem néztem, nálam Discovery/Spektrum/National G. a fontos, azokat nézem, ha tv előtt vagyok.

Aktív témák