Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
xeri
tag
Hello!
Nem is tudtam, hogy létezik ilyen topic, erre most belenézek, és mit kell látnom
Kb. 2,5 éve vagyunk fibernetesek, év elején hosszabbítottunk hűségesen újabb két évre. Egyetlen alkalommal fordult elő (az előre bejelentett karbantartásokon kívül), hogy szarakodott a net, kijöttek és az oszlopon megigazították a csatlakozást. Egyébként pedig megy, legalább annyival, amennyi a csomagban jár. Pingeket nem szoktam nézni, néha talán lassabbak az átlagnál (érzetre), de mivel nem játszom, ez nem zavar. Ha mindenképpen hibát akarok találni, akkor legfeljebb az ügyfélszolgálat esetlenségét róhatom fel, de szerencsére nagyon ritkán kell kapcsolatba lépnem velük 
Ja, mindez Szilasligeten.
Bevallom, az egész topicot nem olvastam végig, de úgy tűnt, hogy sok az elégedetlen ügyfél, és rengeteg a probléma. De lehet, hogy csak a szokásos történet zajlik: sok elégedett júzer csöndben élvezi a netet, míg (relatíve) kevés problémás nagy zajt csap. Én mindenesetre nyugodt szívvel ajánlanám őket bárkinek (persze a fentiek tükrében esetleg érdemes az adott körzetről tájékozódni).
Bocs, ha hosszú voltam
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Alkoholista nevelde
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Windows 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kb. 2,5 éve vagyunk fibernetesek, év elején hosszabbítottunk hűségesen újabb két évre. Egyetlen alkalommal fordult elő (az előre bejelentett karbantartásokon kívül), hogy szarakodott a net, kijöttek és az oszlopon megigazították a csatlakozást. Egyébként pedig megy, legalább annyival, amennyi a csomagban jár. Pingeket nem szoktam nézni, néha talán lassabbak az átlagnál (érzetre), de mivel nem játszom, ez nem zavar. Ha mindenképpen hibát akarok találni, akkor legfeljebb az ügyfélszolgálat esetlenségét róhatom fel, de szerencsére nagyon ritkán kell kapcsolatba lépnem velük