Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
etnies
senior tag
Én se értem ezt. Mikor kiköltöztem Nagytarcsára és előfizettem (kb 4 éve) remek volt. Évekig. Néha kimaradt pár napot, de mondom elég olcsó ahhoz, hogy ne reklamáljak. Pngek viszonylag nagyok voltak (CS miatt), de stabil volt. Az elmúlt egy évben érezhetően szar lett valami. Nekem majdnem megvan a sávszél, de rengeteg a leállás. Szerintem havi öt napot áll itt a net. Még ez se zavarna, ha szépen csökkentenék a számlákat.
Valaki már reklamált emiatt? Nekem van melóhelyen net, ha nagyon kell, elintézem ott, de akkor ne fizettessék ki velem a 0 szolgáltatást.
Aktív témák
Téma tudnivalók
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest