- Vezetékes FEJhallgatók
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Én pont 1 éve kaptam vadi új ws desktop gépet a munkában, azon van 11, a gép maga sokkal gyorsabb mint az előző, de a win11 bugja baromságai miatt naponta van hogy egy feladatot többször kell elkezdjek, mert valami megkecskül menetközben.
Végeredményben alig vagyok vele gyorsabb mint az őskövület cuccal amit előtte használhattam...
A kolléganőmnek mutattam micsinál a gép elkezdett nevetni hogy ez mégis mi már...
Itthon meg most nyáron váltottam Intel 13.gen laposra, win11 only a lapos...
Az agyamra megy, pedig én alapvetően szerettem mindig is a windowst használni, de a 11-es...
Pedig a lapos egy pofátlanul jó hardver, de a hulladék rendszer tönkreteszi az élményt.Ha a 12-es nem lesz jobb, lehet kivágom az ablakon, vagy lemondok itthon a komolyabb gépről, és lesz valami használt macbook air vagy tudomisén....
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged