Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Milyen videókártyát?
 - Mini PC
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Milyen joysticket vegyek?
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Milyen processzort vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

vakablak93
őstag
Én pont 1 éve kaptam vadi új ws desktop gépet a munkában, azon van 11, a gép maga sokkal gyorsabb mint az előző, de a win11 bugja baromságai miatt naponta van hogy egy feladatot többször kell elkezdjek, mert valami megkecskül menetközben.

Végeredményben alig vagyok vele gyorsabb mint az őskövület cuccal amit előtte használhattam...A kolléganőmnek mutattam micsinál a gép elkezdett nevetni hogy ez mégis mi már...
 Itthon meg most nyáron váltottam Intel 13.gen laposra, win11 only a lapos...
Az agyamra megy, pedig én alapvetően szerettem mindig is a windowst használni, de a 11-es...
Pedig a lapos egy pofátlanul jó hardver, de a hulladék rendszer tönkreteszi az élményt.Ha a 12-es nem lesz jobb, lehet kivágom az ablakon, vagy lemondok itthon a komolyabb gépről, és lesz valami használt macbook air vagy tudomisén....
 - 

vakablak93
őstag
Na erre kíváncsi leszek milyen lesz. Anno mikor még a 11-et vártuk a sok újítás miatt reménykedve vártam... Aztán megjött, és csak a gondokat látni, még munkában is egésznap szivat...
Remélem a nagy AI újítás az lesz hogy az AI működőképesen tartja a rendszert.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - Eredeti játékok OFF topik
 - Nintendo Switch
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - iPhone topik
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Polgári repülőgép-szimulátorok
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
 - Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Végeredményben alig vagyok vele gyorsabb mint az őskövület cuccal amit előtte használhattam...