- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Én pont 1 éve kaptam vadi új ws desktop gépet a munkában, azon van 11, a gép maga sokkal gyorsabb mint az előző, de a win11 bugja baromságai miatt naponta van hogy egy feladatot többször kell elkezdjek, mert valami megkecskül menetközben.
Végeredményben alig vagyok vele gyorsabb mint az őskövület cuccal amit előtte használhattam...
A kolléganőmnek mutattam micsinál a gép elkezdett nevetni hogy ez mégis mi már...
Itthon meg most nyáron váltottam Intel 13.gen laposra, win11 only a lapos...
Az agyamra megy, pedig én alapvetően szerettem mindig is a windowst használni, de a 11-es...
Pedig a lapos egy pofátlanul jó hardver, de a hulladék rendszer tönkreteszi az élményt.Ha a 12-es nem lesz jobb, lehet kivágom az ablakon, vagy lemondok itthon a komolyabb gépről, és lesz valami használt macbook air vagy tudomisén....
-
vakablak93
őstag
Na erre kíváncsi leszek milyen lesz. Anno mikor még a 11-et vártuk a sok újítás miatt reménykedve vártam... Aztán megjött, és csak a gondokat látni, még munkában is egésznap szivat...
Remélem a nagy AI újítás az lesz hogy az AI működőképesen tartja a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest