Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ddekany

veterán

Én ilyen elképesztő innovációkat szeretnék 12-től:

- Ne hülyítsék tovább a tálcát! Vannak looserek, akik dolgoznának néha, sok ablakkal, stb.

- A WUP többé ne csapja felül szó nélkül az általam feltett driverekt régebbi verzióval (jellemzően a display driver-ét)

- Alapértelmezésben, ha kikapcsoltam/elaltattam a gépet, garantáltan maradjon is úgy, amig fizikailag nem nyomok valamit (pl. ne ébredjen fel éjjel mikor aludnék, vagy notebook esetén a táskában).

- Ha nem nyomok rá igent a pici kezemmel, ne indítsa önállóan újra a gépet

- Egér mutató beállított sebességet ossza már le az egér DPI-val, mert egyik egérrel száguld, másikkal lassú így.

- Stb, stb... Sok ilyen nevetséges apró bénaság van, amiből kinőhetnének végre.

Jó, hát ezek sajnos nem fognak beleférni... :U De lesz AI integráció!!! Mármint még több. Mert annyira béna a start-ban a keresés, meg akkora labirintus a vezérlőpult (vagy hát a dolgok halmaza, ami mind ott kéne legyen) hogy nem tudják már megoldani, hanem rádobnak AI-t, aminek majd megmondod mit akarsz. Megoldva! ;]

NPU (integrált AI támogatás) pozitívum: Lehet hogy egy nap jól fog működni a háttér kimaszkolás Zoom-ban/Teams-ben? (Esetleg meg is fésül, kiszedi a csipát, rak rám rendesebb ruhát? :))

Persze tudjuk, hogy a marketing szerint az AI főbb alkalmazásai: (1) Megmondja, mit főzzél ma. (2) Leszervezi a kollégáddal a meetinget valami puccos étterembe. (3) Generál neked bármilyen témában képet, miben egy űrhajós a fő karakter!

Új hozzászólás Aktív témák