Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Canon EOS DSLR topic
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Örülök, hogy itt elmondhatom a véleményemet az újságról. Alapjában véve tetszik, elég gyakran meg is veszem, de van egy nagyon fontos kifogásom: minden tesztben feltűnően jól szerepelnek a HP termékek. Sajnos azt kell mondanom (ami az itt járóknak szerintem nyilvánvaló), hogy a HP termékek általános minősége óriásit zuhant az utóbbi 2-3 évben. Ennek ellenére ha a tesztekben szerepelnek HP termékek, rendszeresen ChipTippet, vagy tesztgyőztesi címet kapnak. Még akkor is, ha nyilvánvaló hátrányban vannak a többi résztvevővel szemben.
Pl. ha egy notebook tesztben egy Noname, meg egy HP notebook is részt vesz, akkor a noname-nél megjegyzitek, hogy ''a felbontása sajnos csak 1024*768'', mígy a HP-nél a mondat így hangzik: ''A felbontása 1024*768, ami hétköznapi használatra pont elegendő.'' Mindkét mondat igaz, de mennyire más az előjel... (Ez csak egy kitalált példa, de az ilyen rendszeres, pl. kb egy éve a PDA tesztben nagyon durva volt ez a HP-istenítés.)
Kicsit több objektivítást és elfogulatlanságot szeretnék. Amúgy a lap tartalmilag jó hülyeséget még nem olvastam benne, sőt nagyon soxor tanultam belőle.
Ja, több olyan progi is van, amit rajtatok keresztül SW-ként ismertem meg, és megvettem a licencet.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Escape from Tarkov
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs