- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Notebook hibák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almosito
tag
hi
Én nem is olyan régen még Fedora Core 5öt használtam... nagyon meg voltam vele elégedve...
Sajnos volt kis problémám (bejelentett Mac címhez kaptam netet, s új alaplap miatt más lett a címem, míg win-ben elég volt átírni s ment a net, linux-on elég sokat szenvedtem vele, de nem sikerült elintéznem hogy szeresse az új ''Mac''-et, s legyen hálózat is, így kis szünetet tartok... lusta vagyok a szolgáltatónak új címet bejelenteni, úgy is költözök a héten
)
A neten található információk alapján FC5-ben mindent be tudtam állítani, el tudtam intézni, ami nekem a rendszer mindennapi használatához...
Jövőhéten ha lesz időm akkor szépen beállítgatom a vadiúj FC6omat, csak a ZHkon legyek túl
Remélem azon is minden olyan simán fog menni, mint FC5ön...
Bár semmi extrém dologra nem használtam, zene, film, net, szövegszerkesztés, kis programozás stb...
A konfigurációm minden további nélkül szerette, a 3Dt kellett nekem belőnöm csak, de az sem tartott sokáig...
Egyébként miért szeretnél váltani?
Ha valami nem sikerülne, hátha tudunk itt segíteni, bár nem egy túl aktív topik ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Hyundai, Kia topik
- Horgász topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)