Hirdetés
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almosito
tag
hi
Én nem is olyan régen még Fedora Core 5öt használtam... nagyon meg voltam vele elégedve...
Sajnos volt kis problémám (bejelentett Mac címhez kaptam netet, s új alaplap miatt más lett a címem, míg win-ben elég volt átírni s ment a net, linux-on elég sokat szenvedtem vele, de nem sikerült elintéznem hogy szeresse az új ''Mac''-et, s legyen hálózat is, így kis szünetet tartok... lusta vagyok a szolgáltatónak új címet bejelenteni, úgy is költözök a héten
)
A neten található információk alapján FC5-ben mindent be tudtam állítani, el tudtam intézni, ami nekem a rendszer mindennapi használatához...
Jövőhéten ha lesz időm akkor szépen beállítgatom a vadiúj FC6omat, csak a ZHkon legyek túl
Remélem azon is minden olyan simán fog menni, mint FC5ön...
Bár semmi extrém dologra nem használtam, zene, film, net, szövegszerkesztés, kis programozás stb...
A konfigurációm minden további nélkül szerette, a 3Dt kellett nekem belőnöm csak, de az sem tartott sokáig...
Egyébként miért szeretnél váltani?
Ha valami nem sikerülne, hátha tudunk itt segíteni, bár nem egy túl aktív topik ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Facebook és Messenger
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)