Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Értem én, hogy az MS core font nem alap. Egyik distro se tartalmazza alapból (kivételek vannak, de az alap ritkán tartalmazza), de egy jobb font rendering azért lehetne benne.
Engem annyira nem zavar, de tavaly már próbáltam a fedora 20-at és bármennyire tetszett, mentem vissza Ubuntura. Ennek azóta vége, és inkább használok fedora, vagy Debian.
##Más : F22 alatt valahogy olyan furcsán megy a touchpad. Mintha sokkal érzékenyebb lenne. Sajnos nem előnyére. A Gnomeba sincs már annyi beállítás a tuchpadnak....... Vagy lehet a 4 kernel nem fekszik már a Dell e4310-nek?
Mondjuk nem hiszem, mert cinnamont alatt sokkal jobb a touchpad érzékenység, de annyira megszoktam a GNOME, hogy nem igazán akarnék mást használni. (ezért is vagyok most debian8 - on, de ez meg nem Red hat
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)