Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubuntuban nagy kényelmet ad az, hogy ha zárt drivert, vagy még ismeretlen kodeket akarok használni, akkor az első adandó alkalommal a rendszer maga felajánlja nekem a letöltést, nekem csak el kell fogadnom a telepítést. Anno amikor a 8-as v. 9-es Fedorát kiprószáltam, azt tapasztaltam, hogy abban ez nem így van, így inkább hanyagoltam. Nem mondom, hogy emiatt a Fedora rossz, egyértelmű, hogy emögött bizonyos jogi megfontolások állnak - egyszerűen csak a másik út kényelmesebb; no offense!
-
rokefeller
senior tag
Ezt a driver meg kodek cuccot annyira túllihegik és túlparázzák a nem Fedora userek... olyan mint a dependency hell... nincs, de egyszer volt, úgyhogy az rpm szar... nincs mp3 alapból, és akkor ez szar... megragadt egy kép sok linux userben a múltról, és nem akarják neked vagy nekem elhinni hogy az rpmfusion installja nem nehezebb mint ubuntun bepipálni a restricted repo-kat, a kodek install meg winen úgy megy hogy felteszed, ha kell, az meg egy yum install, vagy a PackageKit felhúzza a Gstreamer alapú cuccokhoz... No offense, csak ezt a jelenséget nem értem. Nem tudom felfogni mi az end user szempontjából a különbség, a nehézség
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- FC26 Nintendo Switch játék
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest