Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- OLED monitor topic
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fedőre
csendes tag
Bepróbáltam egy 10-es kde live cd-t, és váratlan irányból támadott: amíg bejelentkezett jó volt a kép, de ahogy "felismerte" a kijelzőt és bement a fedorába egy torz, reszkető képet mutatott, eltünedező kurzorral... Megtaláltam a képernyőállító menüt amiben elvben jól volt beállítva a felbontás/frekvencia és megpróbáltam kisebb felbontásra állítani hátha. De nem. Sőt az egyiknél egyszerüen lement feketébe amin egy kis sárgakeretes felirat kőrözött az eredetileg javasolt felbontás/frekvencia számaival. Innen aztán se ki se be.Gyártmányra nem is lehetett benne keresni csak a felbontás/frekvencia...
Hirtelen felindultságból kipróbáltam az Ubuntu hasonló cd-jét, azzal probléma nélkül indult és perceken belül magától felismerte a modemet is és kapcsolódott is...
Van e mód a live cd-s fedora videokezelésének hatékonyabb idomítására?
-
rokefeller
senior tag
Én amikor utoljára netinstallt csináltam, akkor a stage2 letöltéséig (kb 70 mega ha jól emlékszem) karakteres, és utána indul aza anaconda, ha nem adtad kernel paraméternek hogy linux text
És azt hiszem a cd/dvd írás közben elvesznek a jogosultságok, ahogy te is írtad, legalábbis nekem ha valamit visszamásolok dvd-ről, az összes file readonly marad
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Tekken 7 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest