Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fedőre
csendes tag
Bepróbáltam egy 10-es kde live cd-t, és váratlan irányból támadott: amíg bejelentkezett jó volt a kép, de ahogy "felismerte" a kijelzőt és bement a fedorába egy torz, reszkető képet mutatott, eltünedező kurzorral... Megtaláltam a képernyőállító menüt amiben elvben jól volt beállítva a felbontás/frekvencia és megpróbáltam kisebb felbontásra állítani hátha. De nem. Sőt az egyiknél egyszerüen lement feketébe amin egy kis sárgakeretes felirat kőrözött az eredetileg javasolt felbontás/frekvencia számaival. Innen aztán se ki se be.Gyártmányra nem is lehetett benne keresni csak a felbontás/frekvencia...
Hirtelen felindultságból kipróbáltam az Ubuntu hasonló cd-jét, azzal probléma nélkül indult és perceken belül magától felismerte a modemet is és kapcsolódott is...
Van e mód a live cd-s fedora videokezelésének hatékonyabb idomítására?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest