Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- SSD kibeszélő
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Powerbank topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
Szia!
Lenne egy félig off kérdésem:
Nekem júniusban fog lejárni a gari a gépról (FSC Scaleo P) úgy terveztem idáig, hogy egy 9600GT-t fogok venni de most úgy hallom, hogy az nVidia egyre $z@r@ßß drivereket ad ki...
Ekkor gondolkoztam egy kicsit, hogy ~u.a. árért lenne HD3870 is... Na most mi legyen? Help PLZ!

Üdv. Core2
-
rokefeller
senior tag
dettó, az egész család, nagybátyám, barátaim nem infós vénájú tagjai, mindnél nekem kell xp-t telepíteni, újratelepíteni, vírusirtani, ilyenek. arról nem beszélve hogy hány év és hány zsákutca volt mire megtaláltam azt a codec pack-et ami megfelel, olyan vírusírtót és tűzfalat, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ekkor gondolkoztam egy kicsit, hogy ~u.a. árért lenne HD3870 is... Na most mi legyen? Help PLZ!