Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
Használható az epel. Lényegében a core 6 csomagjait viszik tovább. A cent 5 meg ugye a core 6 reinkarnációja. Viszont simán nem nagyon mennek a core6 csomagok cent5-ön, csak az epelen keresztü. Próbáltam.
De nincs benne sok érdekes csomag. Többnyire libek. Inkább akkor az atrpm.forgatni is nehézkes rá, mert régiek a csomagok benne. De régebbi forráskód fordul. Én pl: az audaciousszal szenvedtem egy sort. az 1.3.2 lefordult.
Desktopra akkor kiváló, ha mondjuk egy cégnél van 15 gép, meg 3 szerver. A gépeken kell vagy 5 féle progi. e-mail ilyenek. Na akkor nincs jobb választás.
szerk: most nézegetem az epel csomikat.
Nagyon kevés cucc... pedig az elképzelés jó és szükséges. Van viszont kívánságfal. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest