- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Az EFI partíciót ki lehet trükközni, az nem probléma, de a BIOS (EFI) boot bejegyzést felülírta, mert mindkettő "fedora" néven akar újat létrehozni. Nem baj, mert én meg visszacsináltam (efibootmgr).
Este volt némi időm foglalkozni vele, felment az oprendszer, aztán az office is. Mit látok? Pont tegnap frissült a 9.2.1 verzióra. Changelog nincs. Na, ez már nem 500%-os nagyításban jelenik meg, hanem 20% körül. Akkor is, ha 100%-ra van állítva.
Kicsit átestünk a ló másik oldalára, de így legalább be tudom hozni rendes méretben, ha adok neki némi (500%) nagyítást. Milyen jó is lesz, ha jön a következő frissítés, és ezt a hibát kijavítva megint 500%-ban jelenik majd meg.Próbáltam variálni a paraméterekkel, de nem jelentett semmit.
A Flatseal-t is bevetettem, állítgattam a Wayland és X11 kapcsolókat, úgy el sem indult.Na sebaj, egyelőre meghagytam mindkét változatot, majd még próbálgatom.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Path of Exile (ARPG)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez a polip úgy oson, mint egy kígyó! – Darwin’s Paradox! teszt
- Padavan firmware
- Napelem
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit átestünk a ló másik oldalára, de így legalább be tudom hozni rendes méretben, ha adok neki némi (500%) nagyítást. Milyen jó is lesz, ha jön a következő frissítés, és ezt a hibát kijavítva megint 500%-ban jelenik majd meg.