- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Milyen processzort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Az EFI partíciót ki lehet trükközni, az nem probléma, de a BIOS (EFI) boot bejegyzést felülírta, mert mindkettő "fedora" néven akar újat létrehozni. Nem baj, mert én meg visszacsináltam (efibootmgr).
Este volt némi időm foglalkozni vele, felment az oprendszer, aztán az office is. Mit látok? Pont tegnap frissült a 9.2.1 verzióra. Changelog nincs. Na, ez már nem 500%-os nagyításban jelenik meg, hanem 20% körül. Akkor is, ha 100%-ra van állítva.
Kicsit átestünk a ló másik oldalára, de így legalább be tudom hozni rendes méretben, ha adok neki némi (500%) nagyítást. Milyen jó is lesz, ha jön a következő frissítés, és ezt a hibát kijavítva megint 500%-ban jelenik majd meg.Próbáltam variálni a paraméterekkel, de nem jelentett semmit.
A Flatseal-t is bevetettem, állítgattam a Wayland és X11 kapcsolókat, úgy el sem indult.Na sebaj, egyelőre meghagytam mindkét változatot, majd még próbálgatom.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kicsit átestünk a ló másik oldalára, de így legalább be tudom hozni rendes méretben, ha adok neki némi (500%) nagyítást. Milyen jó is lesz, ha jön a következő frissítés, és ezt a hibát kijavítva megint 500%-ban jelenik majd meg.