Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a laptopomra egy QubesOS-t a kíváncsíság kedvéért, amin az alapértelmezett OS sokmindenhez a Fedora30. Mivel nem sok tapasztalatom van Fedora-val, így afelől érdeklődnék, hogy ha keresőben keresek valamit és centos-re találok leírást azt tudom használni Fedora alatt is? Illetve amennyiben igen ki tudnátok segíteni egy abszolút kezdőt ha elakadna útközben? Unifi controllert szeretnék majd telepíteni Fedora alá, de még bőven keresési fázisban vagyok...
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Parfüm topik
- Unigine Heaven DX11 Benchmark-PH! Toplista
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Macska topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest