Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Videós, mozgóképes topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sorry a link miatt!

WD velociraptor winyó. Fel sem villan a hdd ilyenkor.
És nem csak beakad egy-egy pillanatra az amúgy folyamatos animáció, hanem konkrétan szaggat. A gnome más részeinél is néha furcsa, de ennél a kinyitásnál a leginkább látványos.
Este megnézem, hogy a proci használat megugrik-e ilyenkor.
A GPU használatot tudom nézni valahogy?
Mivel más disztróknál is elöfordult ez gnome3 alatt régebben, így nyilván nem fedora specifikus a dolog, de mivel a fedora a leginkább gnome3-as disztro, így azt reméltem, hogy itt jó lesz.
Már olyanra is gyanakodtam, hogy a kis integrált radeon nem bírja, ami gáz lenne, mivel egy GCN-es modern cuccról van szó radeonsi driverrel, ami állítólag jóféle.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest