Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia!
Nagyon hálás vagyok eddigi tanácsaidért
de egy kicsit már kezdem elveszíteni a fonalat.Van egy próba kliens gép már az utóbbi időben jó párszor újra telepítettem a linuxot rá .Most is engedélyeztem az összes tárolót ami elérhető rajta.De ott elvagyok akadva,miképpen tudnék komplett CentOS 7 repo listákat hozzá adni.Szerinted ez működő módszer lenne ?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de egy kicsit már kezdem elveszíteni a fonalat.Van egy próba kliens gép már az utóbbi időben jó párszor újra telepítettem a linuxot rá .Most is engedélyeztem az összes tárolót ami elérhető rajta.De ott elvagyok akadva,miképpen tudnék komplett CentOS 7 repo listákat hozzá adni.Szerinted