- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
body007
üzenetére
Az egyik user-nél már megy a gnome-shell, igyekeztem mindent törölni, aztán mate alatt elindítottam a gnome-tweak-tool-t, minden extension-t letiltottam, minden alapbeállításra, autostart-ból is csak Certificate and Key storage maradt. Utána ment a gnome-shell. Tényleg gyors lett. A gnome-wayland is gyors, csak már előfordult, hogy ablakok egy részében nem tudok klikkelni, például bezárni az ablakot, szóval felejtős. Viszont ennél a user-nél mate alatt vannak fure dolgok. Pl. a caja (mate filemanager) felső menüből (File Edit View Go Bookmarks Help), csak a "File" létszik, a többi nem, de ha az üres helyére kattintok, a menü azért feljön. A másik usernél ez jó, tehát valamit törölni kellene, de mit?
Illetve a mate "Theme" beállításnál csupa kérdőjellel jelennek meg a témák, a másik usernél ez is jó. A másik usernél viszont még nem megy a gnome-shell (Ooops! Something has gone wrong...)
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Illetve a mate "Theme" beállításnál csupa kérdőjellel jelennek meg a témák, a másik usernél ez is jó. A másik usernél viszont még nem megy a gnome-shell (Ooops! Something has gone wrong...)