Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS blog: limitált kiadású ROG eszközök Kojima dizájnnal
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Dhampir
üzenetére
Miért is mutassak fel én, ha én nem állítottam semmi olyasfélét, hogy van ilyen?
(Deja vu-m van, ilyen kör már volt köztünk ugyanilyen szereposztásban, csak másik topikban.)Mindenesetre egy "komolyabban fejlesztett 'ipari' disztró"-hoz (idézet megint csak tőled, Ubuntu vs CentOS/Fedora összehasonlításban írtad az előbbiről) képest eléggé kínos, hogy hónapokig benne maradnak ilyen bug-ok és nem is tűnik úgy, hogy foglalkoznának vele, ugyanis egyik sem új bug, két-három hónapja jelentek meg. Azért ilyen látványos hibákat ennyi idő alatt illett volna kijavítani. Nekem ez egy elég komoly ok, hogy elpártoljak az Ubuntu-vonaltól. Mindenki hibázhat, nem is erről van szó, de talán meg kellene oldaniuk ezeket.
Azért jó lenne, ha észrevennéd, hogy a "kacsintósszmájli" azért van ott, mert nem komolyan veendő zrikálás volt tőlem. (Hozzáteszem, hogy most sem kell halálosan a szívedre venni, "cimbora".)
Amúgy a Kubuntu mentségére legyen mondva, sosem láttam még összeomlani, de pl. a "frissítés után a rendszer nem hajlandó észlelni az egérkattintást"-bug igencsak kellemetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Deja vu-m van, ilyen kör már volt köztünk ugyanilyen szereposztásban, csak másik topikban.)