Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- Apple MacBook
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Tesztelés képp csináltam egy upgradet a 17-esre, dvd-ről. Eldolgozgatott vele jó ideig és utána a frissítés is. A végén szintén wifi jelzés nélküli lett a NM ikonja (de ez meg is javult ahogy rebootoltam, mert hát egy ilyen hosszú upgrade folyamat után azért nem árt egy újraindítás).
Lett azért egy újabb bug (amivel már az LMDE rendszeren találkoztam), éspedig az, hogy az lxpanelen levő menü gomb ha felső tálcán van akkor lenyitva csak egy fehér téglalap jelenik meg a menük helyett. Ha a tálja alul van akkor jó. Kár érte, és ez tuti nem fog majd egy újratelepítéssel sem megoldódni, ez egy olyan bug ami ahogy említem is, más rendszerek alatt is előfordul. Nem tudom mi miatt, kernel vagy franc tudja mi hozza magával - nem vagyok guru. Kár érte, mert így ahogy gondoltam, a frissebb rendszeren csak újabb bajok jönnek elő.
Egyelőre nekem ez a distro nagyon hegesztgetős így de azért a közeljövőben majd újra próbálkozok egy friss telepítéssel, addig viszont szétnézek a többi distro háza táján is
Kösz az eddigi segítségeket, infókat. Majd még jövök
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fűnyíró topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest