- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Tesztelés képp csináltam egy upgradet a 17-esre, dvd-ről. Eldolgozgatott vele jó ideig és utána a frissítés is. A végén szintén wifi jelzés nélküli lett a NM ikonja (de ez meg is javult ahogy rebootoltam, mert hát egy ilyen hosszú upgrade folyamat után azért nem árt egy újraindítás).
Lett azért egy újabb bug (amivel már az LMDE rendszeren találkoztam), éspedig az, hogy az lxpanelen levő menü gomb ha felső tálcán van akkor lenyitva csak egy fehér téglalap jelenik meg a menük helyett. Ha a tálja alul van akkor jó. Kár érte, és ez tuti nem fog majd egy újratelepítéssel sem megoldódni, ez egy olyan bug ami ahogy említem is, más rendszerek alatt is előfordul. Nem tudom mi miatt, kernel vagy franc tudja mi hozza magával - nem vagyok guru. Kár érte, mert így ahogy gondoltam, a frissebb rendszeren csak újabb bajok jönnek elő.
Egyelőre nekem ez a distro nagyon hegesztgetős így de azért a közeljövőben majd újra próbálkozok egy friss telepítéssel, addig viszont szétnézek a többi distro háza táján is
Kösz az eddigi segítségeket, infókat. Majd még jövök
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A3000 6G 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest