Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Erősítő, hangfalak
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Tesztelés képp csináltam egy upgradet a 17-esre, dvd-ről. Eldolgozgatott vele jó ideig és utána a frissítés is. A végén szintén wifi jelzés nélküli lett a NM ikonja (de ez meg is javult ahogy rebootoltam, mert hát egy ilyen hosszú upgrade folyamat után azért nem árt egy újraindítás).
Lett azért egy újabb bug (amivel már az LMDE rendszeren találkoztam), éspedig az, hogy az lxpanelen levő menü gomb ha felső tálcán van akkor lenyitva csak egy fehér téglalap jelenik meg a menük helyett. Ha a tálja alul van akkor jó. Kár érte, és ez tuti nem fog majd egy újratelepítéssel sem megoldódni, ez egy olyan bug ami ahogy említem is, más rendszerek alatt is előfordul. Nem tudom mi miatt, kernel vagy franc tudja mi hozza magával - nem vagyok guru. Kár érte, mert így ahogy gondoltam, a frissebb rendszeren csak újabb bajok jönnek elő.
Egyelőre nekem ez a distro nagyon hegesztgetős így de azért a közeljövőben majd újra próbálkozok egy friss telepítéssel, addig viszont szétnézek a többi distro háza táján is
Kösz az eddigi segítségeket, infókat. Majd még jövök
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen NAS-t vegyek?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- LEGO klub
- Erősítő, hangfalak
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest