Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
feldobtam fedora 15-öt, eddig csak ubuntu-t es mint-et hasznaltam, szoval sok mindenbe bele kell jönnöm.
A betütipusokat nem lehet valahogy allitani? Az alapbeallitas 11.04-es ubi utan nem valami mutatos, az elsimitast sem talalom. Azt vettem eszre, hogy a rendszerbeallitasoknal eleg keves az opcio, ezen lehet valahogy valtoztatni?
Olyat nem lehet esetleg allitani, hogy az ablakok fejlece kinagyitott allapotban beleintegralodjanak a talcaba mint pl. unity-nel? ha ezt nem lehet, esetleg kisebbra lehet venni venni a betüket vagy magat a fejlecet, hogy ne foglaljon el annyi felesleges helyet, 12"-os a notim kijelzöje, szeretnek ott soprolni ahol csak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs