Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nos, tegnap meglett a gép, most reggel fel is tettem a fedora13-at. eddig nagyon király, minden elsőre megy rajta, az összes hardvert felismerte, amit használok (wifi, bt, vga...), eddig szimpatikus.
most töltögeti le a frissítéseket (laza fél gigát).mondjuk van két gondom eddig, ami nem volt triviális: az egyik, hogy folyton pörög a ventillátor, mintha nem tudná használni rendesen az apci-t. a másik meg az, hogy nem találtam olyan lehetőséget a nyelvi beállításoknál, hogy nyelvi támogatást telepíŧsek, csak azt lehet kiválasztani, hogy mi legyen a rendszer nyelve, illetve nem találtam olyan grafikus csomagkezelőt sem, mint ubin a synaptic. ezekre tudtok valamit javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android Autót minden mobilra!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest