Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erasmus
őstag
válasz
rokefeller
üzenetére
nálam van változatlanul, de nem tart vészesen sokáig, kb. fél percet reszel a vinyó.
a suspend és hibernate nálam sem müx rendesen, de legjobb az, hogy az nv-driver feltelepítése óta kétszer ugyanolyan felbontásban még nem láttam a splash screent
a legtöbbször a userválasztó ablak nem is látható a képen (gondolom, elqrja a frissítési frekvenciát), úgyhogy emlékezetből választok és gépelem be a jelszót.a szívásokért cserébe viszont gyönyörű a desktop.
(alapból is, de szépen csinosítható különféle cuccokkal.)winhez szokott userként először én is meglepődtem az mplayer parasztos megjelenésén, de szépen bekonfigolható a dolog, és mióta ezt megtettem, semmi bajom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a legtöbbször a userválasztó ablak nem is látható a képen (gondolom, elqrja a frissítési frekvenciát), úgyhogy emlékezetből választok és gépelem be a jelszót.