- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- SSD kibeszélő
- AMD FX
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erasmus
őstag
válasz
rokefeller
üzenetére
nálam van változatlanul, de nem tart vészesen sokáig, kb. fél percet reszel a vinyó.
a suspend és hibernate nálam sem müx rendesen, de legjobb az, hogy az nv-driver feltelepítése óta kétszer ugyanolyan felbontásban még nem láttam a splash screent
a legtöbbször a userválasztó ablak nem is látható a képen (gondolom, elqrja a frissítési frekvenciát), úgyhogy emlékezetből választok és gépelem be a jelszót.a szívásokért cserébe viszont gyönyörű a desktop.
(alapból is, de szépen csinosítható különféle cuccokkal.)winhez szokott userként először én is meglepődtem az mplayer parasztos megjelenésén, de szépen bekonfigolható a dolog, és mióta ezt megtettem, semmi bajom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tőzsde és gazdaság
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Villanyszerelés
- Samsung kuponkunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bioshock 2 Special Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a legtöbbször a userválasztó ablak nem is látható a képen (gondolom, elqrja a frissítési frekvenciát), úgyhogy emlékezetből választok és gépelem be a jelszót.