Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rokefeller

senior tag

válasz delacct #1243 üzenetére

Igazából presztizsen kívül nincs sok értelme a nyitott mirrorokra vadászni, ugyanis a beta szerintem elég stabil volt hogy felmenjen bárkinek, onnan meg csak egy update, és gyakorlatilag kész vagy. Amit az előbb írtál, az unstable redhat meg debian vonatkozásában. hát, én elégedetten használom a fedorát, semmi bajom vele, de az egyik ubuntu júzer haverom állandóan cikiz, meghogy álljak át, és mindig van valami szerencséje... pont akkor dob a yum dependency error, múltkor a szkennert nem ismerte fel a 8-as fedorám, az ő ubija meg igen... namost én nem vagyok az az orraládörgölős, és nem szoktam neki azt mondani hogy nekem meg nem kell xorg.conf-ot túrni ahhoz hogy az ősi monitoromon értelmes felbontása legyen a gdm-nek, és ne lógjon ki 20 pixelnyit balra... Stabilitás meg :-) pont egy hete volt egy frissítés, ami úgy k*rta el a gnome-session -jét, hogy úgy kelle új júzert kendácsolni, meg átvinni a régiből az adatokat. namindegy, a lényeg, linux user ne legyen linux usernek farkasa, meg remélem ezt a térítést is kinövik az ubuntu userek, a redhat gyűlöletet meg a debian userek.

Új hozzászólás Aktív témák