Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
delacct #1243 üzenetére
Igazából presztizsen kívül nincs sok értelme a nyitott mirrorokra vadászni, ugyanis a beta szerintem elég stabil volt hogy felmenjen bárkinek, onnan meg csak egy update, és gyakorlatilag kész vagy. Amit az előbb írtál, az unstable redhat meg debian vonatkozásában. hát, én elégedetten használom a fedorát, semmi bajom vele, de az egyik ubuntu júzer haverom állandóan cikiz, meghogy álljak át, és mindig van valami szerencséje... pont akkor dob a yum dependency error, múltkor a szkennert nem ismerte fel a 8-as fedorám, az ő ubija meg igen... namost én nem vagyok az az orraládörgölős, és nem szoktam neki azt mondani hogy nekem meg nem kell xorg.conf-ot túrni ahhoz hogy az ősi monitoromon értelmes felbontása legyen a gdm-nek, és ne lógjon ki 20 pixelnyit balra... Stabilitás meg :-) pont egy hete volt egy frissítés, ami úgy k*rta el a gnome-session -jét, hogy úgy kelle új júzert kendácsolni, meg átvinni a régiből az adatokat. namindegy, a lényeg, linux user ne legyen linux usernek farkasa, meg remélem ezt a térítést is kinövik az ubuntu userek, a redhat gyűlöletet meg a debian userek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Robot fűnyírók
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest