Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok ubuntu után újra feltettem a ferdorát mert szimpi
,de van egy pár gondom dell notira tettem a vista mellé és nem tudom a wlan beállítani.Egy ruter osztja meg a netet asztali gépe és a noti között,banális a kérdés de mit kell beírni az átjáró és az ip címre
.Vagy van olyan oldal ahol leírják a wlan beállítást?másik amikor a hálózat beállítást állítgatom valamilyen kulcsot kér de nekem nincsen semmilyen kulcsom itt mit tehetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,de van egy pár gondom dell notira tettem a vista mellé és nem tudom a wlan beállítani.Egy ruter osztja meg a netet asztali gépe és a noti között,banális a kérdés de mit kell beírni az átjáró és az ip címre
.Vagy van olyan oldal ahol leírják a wlan beállítást?másik amikor a hálózat beállítást állítgatom valamilyen kulcsot kér de nekem nincsen semmilyen kulcsom itt mit tehetek?