Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
naigen, de céges környezetben, irodai desktop más igényeknek van kitéve mint egy otthoni gép, pláne ha a fedora filozófiáját vesszük figyelembe. nálam fontos hogy sok alkalmazás és a legújabb cuccok rendelkezésre álljanak, mert szeretek babrálni velük... a biztonság és a stabilitás közel sem élvez akkora prioritást mint az infinity és a freedom :-) az EPEL-lel nekem az a fura, hogy amikor megvolt a merge, akkor alakították ki a kojit is, amivel elvileg nyílt és egységes lett a buildelés, én nagy naívan azt hittem csak a specfileokat kell kicsit reszelni majd, és kész is lesz az összes csomag az EPL számára is, ezekszerint ez nagy tévedés volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crypto Trade
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest