Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- iPad topik
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Milyen TV-t vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1966
tag
Nekem aztán elég erős gépem van saját építésü a vga csak gtx 1050 4gb de a többi az ful extra. Na most ez a config mindent visz fúll beállítással pl Crysis 3, Wolfenstein: The New Order. Nos az fs19 is full beállítással megy és így sem érem el nappal az 50 FPS-t Mint korábban is irtam a monitorom 165Hz 1ms frissítéssel full hd 32'' tehát a játék élmény megvolna. Én csak a 17-el kezdtem egy tört verzióval, de megtetszett, és megvettem a 19-et. de ezzel több a probléma mint a 17-el. A térképeket válltogatom de mind hibás. Némely gyári traktor is és permetező, vagy műtrágyaszóró. Szóval összegezve. lenne mit frissíteni de őket csak a pénz érdekli. Pedig be lehetne tenni építkezést is pl. Anno volt egy jó pálya ahol mindent fel kellett építeni de előtte meg kellett venni. Sok termény és termék volt. nos ezek mind jót tennének a játéknak. Ha én űlnék ott tuti be lenne minden építve. Lehetne pl utakat is szerkeszteni a térképben. vagy egyébb házakat venni. nem kellene ennyi mod. Na erről ennyit szerintem jól kiveséztük. megyek aratni

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest