Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibi28
csendes tag
Hát igen. Nem ártana ha kiadás előtt valaki tesztelné is a játékot mert nincs optmalizálva plusz tele van textúre hibával nagyon sok gép. Szerintem a minimum Vga 1080ti hohy fhd-ba fullon menjen. A Giants kb 1 milliós géppel dolgozik de inkább több mert minden videojuk 4 K ba van ami vicc. Szerintem nem 2 évig csinálták hanem 2 hónap alatt összehányták. És igen nem a DLC-t kellene eröltettni hanem a frissítést hogy lgalább közép kategóriás gépen is fusson maxon. Amit még nem értek. Jön a Claas DLC de a JD ből ami akkora szám volt hogy bent lesz nekem hiányzik a 9 R a vezértraktor meg amunkaeszközök bálázó satöbbi silózóról nem is beszélve. Ja és a föld textúrák vicc. 15-17-19 ugyan az csak kicsi szín külömbség van. Nekik csak az a lényeg hogy döljön a pénz. Még azokat a videókat is árulták amit sajtótájékoztatón mondtak
nekem is kb 10 órám van a játékba a 15 -17 10000010 órám volt 1 év alatt. Szétrobbanok! A modderek tudtak csinálni sarat a térképekbe azt hittem lesz, de ezek nem hajlandók szerintem a 21 be sem lesz és nehogy valaki azt mondja azért hogy ne fogja a gyengébb gépeket a textúra.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Assetto Corsa Rally
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest