Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
A legegyszerűbb a kézi indítás mód.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
A kezemből vetted ki a billentyűzetet

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
A kódnál hibáztam. Köszi!

-
ObiGabi
aktív tag
Sziasztok!
Térkép szerkesztéssel kapcsolatban:
Bjornholm térképen, a 35-ös földet befüvesítettem GE-ben. A játékot elindítom, megveszem a földet, de nem lhet kaszálni. Miért? -
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Szeretném az alap térképet egy kicsit reszelgetni, úgy, hogy az eredeti is megmaradjon. 2011-es verziónál már kísérleteztem ilyennel, de a 15-nél kicsit másabb. Elég ha kicsomagolom a samplamod.zip fájlt, bemásolom a map01.i3d -t, alakítgatom, majd betömörítem és másolom a mods mappába?
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Az előzőekhez: én a 2011-es verzióval kezdtem, nekem az nagyon bejött. Még a 13-mas megjelenése előtt napvilágot láttak olyan extrák, mint az irányjelzők, a mosható gépek, voltak térképek, melyeken lehetett fakitermeléssel is foglalkozni. És ne feledkezzünk meg a biogáz üzemről, a modderek hamarabb készítették el, mint a Giants. Hivatalosan a Platinium kiadásban jelent meg legkorábban. Anno ajánlottam itt fórumon a Bessumer Land térképet, ami jóval megelőzte a Giants alkotók munkáját. Kevert takarmány, tejüzem, cukorgyár, húsüzem, stb. A 13-mas verziót ép csak kipróbáltam, de már tettem is el úgy egy évre és visszatértem a 11-hez. Röviden, velőtlenül ennyi.
Ja! És mi volt előbb? A tyúk, vagy a tojás? Hát a kakas! ... Ugye-ugye...

-
ObiGabi
aktív tag
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Február 22-ig akciós áron megvehető az alap, ill. a gold játék, továbbá az ITRunner és a JCB csomag a Steam-en.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Szerintem is okés a gép, azért is ajánlottam.
Ismét itt egy jól sikerült darab: John Deere 6210R
Szintén rendelkezik homlokrakodóval, nyitható ajtókkal, de ami nagy plusz, az az állítható hátsó nyomtáv. További extra, az állítható tükrök. Amit hiányolok: a le fel emelhető első függesztőkarok - nehogy má minden jó legyen...
De ez semmit nem von le az értékéből, megszavazok egy ötöst a készítőnek 
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
John Deere rajongóknak: John Deere 7530 Premium
Jól néz ki, jó a hangja, hibát nem generál a naplóba. A traktor mellé kapunk egy rakodókart és egy lapátot is.
Az ajtók és a hátsó ablak nyitható, a bal oldali ajtót kívülről is nyithatjuk az "R" gombbal. Belső kamera nézetben alig hallható a motor, csak akkor erősödik fel, ha kinyitjuk valamelyik ajtó.Szintén az "R" gombbal eltávolíthatók az első sárvédők, ha a kerék mellé állunk, ill a konzol, ha a traktor elejéhez állunk. Az első felfüggesztő karok le,-felhajthatóak a fülkéből vezérelve. Ha rakodásra is szeretnénk használni, akkor sajnos számolnunk kell a libegéssel, esetenként a borulással. Hátulra elengedhetetlen a pótsúly. Ha óvatos duhaj módjára rakodunk, akkor nem lesz gond. Minden munkára alkalmas, még a faaprítót is elbírja.
Bízom benne, hogy a libegésen javít a szerző és akkor tényleg ötös lesz a gép.
Jó szórakozást hozzá

-
ObiGabi
aktív tag
Már a hivatalos oldalon is fent van, de ez inkább csak egy Holmer csomagnak tűnik számomra.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
gabosz02
üzenetére
Üdv!
Kis gép sok idő, nagy gép kevés idő

Próbáld ki a Pöttinger X8-at. Ezzel rendre is tudod rakni a levágott füvet egy menetben és elég hozzá egy közepes teljesítményű traktor. Ezután már csak egy rendfelszedő pótkocsival felszedet a füvet és már kész is vagy
Esetleg betehet a követő modot (nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik), így egy időben meg tudod oldani a kaszálást és a begyűjtést. -
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Ha még nincs elég tőkénk a gépesített fakitermeléshez, akkor jól jöhet egy mérőszalag a láncfűrészünk mellé.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
A nem túl távoli múltban valaki kereste a Contest 2015-ön megjelent Massey Ferguson 7726 újabb kiadását. Nos, itt van: Massey Ferguson 7726 v2.0 Az alap funkciókon felül (mint pl. működő világítás, előre-hátra menet, forgatható kormány
) cserélhető a hátsókerék, ill. hátulra dupla kerék rakható, valamint levehetőek az első sárvédők (F1 menü bekapcsol és körbe kell járni a traktort).Más:
Hogyan számolható ki a termény ára, ha a pályaudvaron elindítom a vonatot?
pl: leadtam 17,7 t repcét melyért nagyságrendileg 29.000€ -t kaptam. A vonat elindítása után még 39.000-t. -
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Üdv!
Néhány hozzászólással ezelőtt ajánlottam a HeapTipTrigger-t. Szerintem ez teljesen oké.
-
ObiGabi
aktív tag
Sziasztok!
Az alap faültetőnek van valami alternatívája?
-
ObiGabi
aktív tag
Ha egy szóval akarnám jellemezni, akkor azt mondanám: részletgazdag.
Kicsit bővebben:
Olyan apró dolgokkal van tele, melyek az életben is megtalálhatóak, országnak, kornak megfelelően. Pont ettől válik egyedivé és élvezetessé és közben rácsodálkozunk, hogy: jé! pont így néz ki a szomszéd Jóska tanyája is. Az is tele van mindenhol ott hagyott törmelék kupaccal, szerszámmal, rozsdásodó ócskavasakkal és az ól fala nála is így omladozik. És mikor tovább megy az ember azt látja, hogy a szántóföld mellett burjánzik a gaz, agyig süllyed a traktor a sárban, kicsit gazdátlan minden, akkor jön rá, hogy tényleg itthon vagyok. Sehol egy osztrák alpesi ház, patika rend és tisztaság, sehol egy 2 millió hektáros, tükörsima amerikai szántóföld. Lehet szeretni és kevésbé szeretni, de szerintem ez a szimulátor, a valóság lett lemodellezve, méghozzá nagyon hitelesen. És igen, itt kérem szépen meló van. Meg kell dolgozni minden egyes fillérért, rá kell szánni az időt és az energiát. Kerülgetni kell a fákat, bokrokat, egyéb tereptárgyakat pont, mint a való életben. Sok esetben nem lehet munkásokat dolgoztatni, akik pikk-pakk elvégeznek minden munkát, mi pedig bezsebeljük a pénz. Ha néhányan összeállnak egy multira, akkor szerintem még élvezetesebb, pláne korhű gépekkel.
Kritikákkal kapcsolatban:
Maradt egy-két részlet, amit lehet finomítani, de ezek semmit nem vonnak le a térkép értékéből. Építő jellegű kritikát akkor lehet megfogalmazni, ha tudjuk mit kritizálunk. Látni kell, hogy mi van a háttérben. Gondoljon mindenki a saját életére, nézze végig, hogy mivel foglalkozik nap mint nap, mennyi időt, energiát fektet egy feladat megoldásába. Mennyi utána járás, információ gyűjtés mire meglesz minden szükséges adat, ahhoz elkezdhessen az érdemi munkával foglalkozni. És mikor kész, nem biztos, hogy működőképes az, amit csinált. Itt is pont erről van szó. Mi az a GiantsEditor? Hogy működik? Nincs magyar nyelvű leírás? Mi az a 3D modellezés? Bonyolult? Ez is csak angolul tud? stb.
Távol álljon tőlem, hogy magasztaljam és az égig emeljem a készítőket és a munkájukat, de ez tényleg 101-es. Továbbra is azt mondom: hajrá, csak így tovább! Ez itt kérem a mérce!
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Esetleg ez: Heap Tip Trigger ?
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Édes fiam n0tr3adY!
Na hozd csak ki az ellenőrződet! És a barátaidét is jöttödben...
Ha még egyszer ilyen munkát adtok ki a kezetekből..., elküldlek benneteket a Giants-hoz, hogy rázzátok gatyába őket...
Maximális elismerésem! Ezt így kell csinálni! Gratulálok a csapatnak!

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Üdvözlet!
Gép beizzítva, ventillátorok felpörgetve! Idén korábban jött a "Jesszuska", így egy vadonás új nVidia GeForce GTX960 4MB-os VGA-val felkészülve, nagy érdeklődéssel várom az indulást.

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Erre nem gondoltam. Köszi!
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Korábban szóba került az elkészült modok titkosítása. Azt hiszem a Silent Valley térkép alkotói tudják a megoldást. Ki akartam venni 1-2 kaput, de nem lehet megnyitni GE-ben az .i3d fájlt. A hozzá értők talán el tudnak lesni valami trükköt. Csak tipp.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Van egy jó Fliegl három tengelyes pótkocsi, ami elé szeretnék befogni egy két, vagy három tengelyes platós kamiont. Találtam egy Fliegl csomagot, de a gépek hangja csapni való. Esetleg találkoztatok valami használhatóval? Ha igen, osszátok meg velem is "léccci"

-
ObiGabi
aktív tag
Ha már konzol parancsok: ez egész jó, talán többen is ismeritek:
gsToggleFlightAndNoHUDMode
Az "O" gomb megnyomásával ki/be lehet kapcsolni a kijelzőket
A "J" betűvel ki/be kapcsolható a "repülés" (gyalogosan persze), "Q" emelkedés, "E" süllyedés -
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Jól nézki!
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Óóóó...hát ez az! Szuper! Hálás köszönet!

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Üdv!
Először is a készülő térképpel kapcsolatban: némi fázis késésben vagyok, még csak most néztem meg a képeket. Egy szóban összefoglalnám: pazar! Hajrá, hajrá! Nem baj, ha nem lesz kész karácsonyra, megvárjuk!

A John Deere-nél pontatlanul fogalmaztam... külső nézetnél másabb a környezet, belső kamera nézetben normális. Annál a látószöges dolognál lesz elhantolva az eb. Tudok azon valamit változtatni?
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Pár perc után leállítottam a videót, nekem nagyon nem jön be. Még meg sem jelent, de már unom... újabb és újabb traktorok, szerszámok, de az alap nem változik. Több szót nem érdemel.
Más:
A véredényetekre lenne szükségem... akarom mondani: véleményetekre. Van itt egy jól kinéző John Deere 7810, hibát sem generál, viszont ha beülök kicsit furcsa lesz a környezet. Mintha a fókusz nem stimmelne, vagy a kontraszt. Ha átülök egy gyári traktorba, akkor minden normális.
Akinek van egy kis ideje, próbálja ki és ossza meg a tapasztalatát itt a fórumon!
Hálás köszönet!
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Üdv!
Számomra egy atomtámadás utáni szellemváros benyomását kelti. Biztos nem látták a Nádasfalva térképet...
-
ObiGabi
aktív tag
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Deee

És most mindenki gondoljon egy számra...
Megvan?
A nyertes FPS érték: 7

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Üdv!
Végre volt időm kipróbálni a Nádasfalva térképet: teljes felbontáson a központi telepen 17 FPS-t produkál a gép, attól távolabb 30-35 -re felmegy ez az érték. Viszont médiumon 25-27 alá nem megy, aratásnál tartja az 53-54 -es értéket, olykor a 60-at. A megjelenés, az élek simítása változatlan, szóval a képi élmény teljesen rendben van, mondom ezt kb. 20 percnyi játék után. Nekem úgy tűnik marad még egy darabig ez a VGA
Még akkor is, ha a game nVidia-ra van kihegyezve.Egyébként nekem nem jönnek be a TSZ korszakot megelevenítő térképek, ill. gépek. De ez a térkép... Elképesztően élethű lett! Minden elismerésem Csamassaé és mindenki másé is, akik részt vettek ebben a munkában! A legapróbb részletekig kidolgozott. Egyszerűen ötös. Innen is gratulálok, hajrá csak így tovább!

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Üdv!
Csatlakozom az előttem szólóhoz, annyival kiegészítve, hogy ha már van 12GB RAM a gépedben, akkor állítsd be, hogy ne legyen lapozó fájl (ha esetleg még nem tetted volna). A gép gyorsabban dolgozik a RAM-mal, mint a vinyóval. Egy próbát megér.
Nekem így nézki a vas: Processzor: AMD Phenom II X4 960T 64bit, VGA: ATI Radeon HD4870, RAM: 16GB, SSD: ADATA 125GB, op.rendszer: Win10 Home 64bit
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Egy programot szeretnék ajánlani Nektek:
Ismét megrendezésre kerül az ország keleti szegletében - Hajdúböszörményben - a traktorhúzó verseny. A program ma délután 16-tól kezdődik a gépek felvonulásával Böszörmény utcáin. Szombaton a kvalifikációk kerülnek lebonyolításra, vasárnap pedig a versenyek.
Biztos lesznek mindenfél traktorok és egyéb gépcsodák, aki szereti az efféle rendezvények, annak egy jó hétvégi program lehet..
Részletek:
-
ObiGabi
aktív tag
Az egyik kedvencem a JD8530-as, de újabban a Case Magnum 380-at használom. Ez egy csomag, melyben 4 traktor van: két kerekes és két fél gumitalpas, vagy ha jobban tetszik: félhernyó
A fájl méret baráti, mindegyik 30Mb alatt van. Nekem a kerekes amcsi verzió a legszimpatikusabb. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
incubuslord
üzenetére
Az első hivatkozás alatt szereplő csomagot próbáltam korábban, viszont az 1.3-mas javítócsomagot nem szereti: álló helyzetben is izeg-mozog. Kár érte. Az 1.2 -es javítás alatt szépen ment. Most megnéztem a másikat is: ez teljesen oké, épp csak az FPS értéket lenyomja olyan 20-as értékre, amitől élvezhetetlen lesz a játék. Ezért is kár. Akkor ez a két traki is kilőve...
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
tembopapa
üzenetére
Üdv!
Szerintem az önjáró burgonyabetakarítók max 4 sort tudnak vinni. Reálisan. Így csak valami öszvér megoldásos modot lehet letölteni, ami ennél többet tud. De van egy apró, ámde annál ügyesebb kis mod, amivel egyszerre max három gépet egymás mellé tudsz állítani csatarendbe. Így máris 12 sor kerül felszedésre. Igaz, ez kicsit költség igényes a gépek száma miatt. Működik minden olyan esetben, amikor munkást lehet alkalmazni.
A mod neve: Hirable Tools
Letölt, bemásol a mods mappába, játszó indítása.
Tételezzük fel, hogy van három Grimme Trecton 415. Ezeket szépen felsorakoztatod a tábla egyik végébe és beülsz a tábla szélétől a legtávolabbiba. Megnyomod a numerikus billentyűzet nullás gombját, majd a megjelenő panel "+" gombjával kiválasztod a kettest (aktívvá válik az egérmutató). Ennyi sort fog kihagyni a tábla végén a forduláskor. "H"-val elindítod a melóst. Most beülsz a mellette lévőbe és ott is a kettest állítod be, majd elindítod Józsi bácsit. Végül jöhet a tábla legszélén lévő gép, ugyan azzal a beállítással, majd ezt is elindítod. Már csak győzd összegyűjteni a betakarított burgonyát.
Ez működik kombájnnal, szecskázóval, vetőgéppel, stb.
És miért kell a tábla szélétől a legtávolabbi géppel indítani? Így a fordulókban, ill. a fordulók után nem akadnak össze a gépek. Nem egy gps mod, de jól használható.
Így már majd nem olyan, mintha multiznál.

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
matyi012345
üzenetére
-
ObiGabi
aktív tag
Mindig tanul az ember. Ezúton kérek elnézést tudatlanságomért!
Kicsit szokatlan ez a műszaki megoldás a sárvédők tekintetében, de ésszerű. Köszönöm a felhomályosítást! 
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
olivera88
üzenetére
Üdv!
Nálam már ott megbukott a Giants, hogy alapból minden traktor első sárvédője beleér a motorba és önálló életet élnek. És még csak ki sem javították egyik javítócsomagban sem. Továbbá a cukorrépa betakarítógépnél az ürítés és annak animációja nincs szinkronban, pedig a javítócsomagban elméletileg ezt is korrigálták. És mint ahogy korábban már említésre került: már a 17-es verzióra készülnek, de nem egy új és erős játékmotor fejlesztésén dolgoznak, hanem azt nézik, hogy milyen új gyártókat pakoljanak bele. Szerintem maguk alatt vágják a fát...
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Csatlakozom az előttem szólókhoz: kiadni egy csomagot, melyben két olyan rakodó van, ami funkcióját tekintve megegyezik az alapban található a gépekkel... Csak mert New Holland van ráírva, hát... Gépekből én jobban örülnék egy ROPA-nak, vagy Terra Dos-nak.
Azért az is kicsit irreális, hogy egy azon helyen ugyan úgy elfér 50 tehén és 500 is. Jó volna ha a farmot, istállókat lehetne bővíteni, lenne egy max befogadó képesség, amit ha elérünk, akkor vennénk egy földet és oda is szépen lehetne venni épületeket, kiszolgáló létesítményeket. Valahogy úgy, mint a C&C Tiberium Wars játékban.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Egyszer valaki keresett Fortschritt betakarítót, most találtam egy E 282-es csomagot (nem próbáltam).
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
VarGaB177777
üzenetére
Üdv!
Így is lehet, csak így kétszer kell pakolni, nálam pedig az erdészeti gépektől hajlamos a játszó lefagyni. Örülök, ha egyszer sikerül fagyás nélkül megrakni a szekeret.
Egyébként én egyszerűbb megoldást választottam:
Vettem egy Liebherr teleszkópos rakodót, rá egy pótsúlyt, plusz egy rönkfogót. Kézi fűrésszel kivágom a fákat, gallyazom, majd a rakodónak kitolom a karját, ami kb. 8m, a kivágott fatörzshöz állva már látom is hol kell vágni. Megpakolom a pótot és irány a fatelep. Hogy miért pont 8 méter? A farmertársak és a tapasztalatom alapján ez fizet a legtöbbet. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Üdv!
Anno a 13-mal voltam így: kb. három hétig az újdonság erejével hatott, aztán majd egy évet pihent, helyette a 11-et gyűrtem. Néhány napja kezdtem el újra gazdálkodni és csodák csodájára nem fagy le percenként a játék, pedig nem változtattam semmit a gépen. Persze ettől még megmaradtak a hibái...
Más:
Végre itt egy jó kis Xerion 4500
Hibát nem találtam benne, szépen kidolgozott, jók az animációk. Szerintem ötös.Ill. egy Jaguar 870-es. Én ennek is megszavazok egy ötöst.
(A Modhosteren is fent vannak, de onnan lassabban tölthetőek le.)
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Üdv!
Próbáld meg ezt a Fortuna FTD150 pótot.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Üdv!
Inkább ez a Case 260 Magnum.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Üdv!
Ha pótkocsit is kötöttél utána, akkor nézd meg, hogy nem-e az az aktív. Ha az, akkor "G"-vel válts át a szecskázóra. Ha továbbra sem megy, akkor szedd ki a modokat, majd egyesével pakold be és próbálgasd, hogy amellett a mod mellett működik-e a szecskázás, ill. a munkaerő felvétel.
Javaslom nézd meg a log fájlt, nincs-e benne hiba. Ha a konzolt engedélyezed, akkor játék közben azonnal ki tudod listázni a tartalmát. Engedélyezés:
- navigálj ide: C:\Users\"neved"\Documents\My Games\FarmingSimulator2015
- nyisd meg egy szerkesztővel (notepad, notepad++) a game.xml fájlt
- a végén látnod kell egy ilyet:<development>
<controls>false</controls>
</development>- a "false"-t írd át "true" -ra, mentés és bezárás
- a játék indítása után, a nulla egyszeri megnyomásával máris listázható a log fájl tartalma. PgUp és PgDown gombokkal le-fel lapozható. Ahol error bejegyzést látsz, az bizony hiba.
A nulla újbóli megnyomásával parancsokat lehet beírni, harmadszorra bezárható a lista. -
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Horsch kicsit másképp. Egy ötöst beírhat magának a designer

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Egyszer már fordítottam egy ilyen gyöngyszemet, most hagyok mást érvényesülni...

-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Esetleg próbáld meg ezt a rakodókart.
A 1.0 -t próbáltam, kicsit libegős volt tőle a traktor. Ezt meg kipróbálod Te és jól megosztod a tapasztalataidat!
FEL megelőzött

-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Van itt egy jó kis John Deere 8530 csomag. Szép és úgy tűnik, jó is. Eddig ebből a típusból ez a legjobb, amit találtam.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Egy kis szerkesztési segítséget kérek:
Adott ez a Claas Xerion 3800, amit korábban már ajánlottam. Egész pofás, viszont kiderült, hogy generál némi hibát és figyelmeztetést. A hibát sikerült javítanom: egy nem létező fájlra hivatkozott, a hivatkozást töröltem és már tiszta a log.
A fájlban van két súly is, melyek megvételekor ezt a figyelmeztetést kapom:C:/Users/.../mods//Claas_Xerion_3800TracVC_V2/ClaasGewicht3000kg.i3d (45.16 ms)
Warning: vehicle.trailerAttacherJoints.trailerAttacherJoint are no longer supported. Use vehicle.attacherJoints.attacherJoint with jointType='trailer/trailerLow' instead
Ezt hol tudom javítani?
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Gab.68, FrostyBoy84! Örülök, hogy sikerült segítenem!
Már megérte felkelni 
-
ObiGabi
aktív tag
Találtam pár igazi csühögőt, nagyon durvák

logba egész jók, munkással szépen mentek, a tábla végén vették a kanyarokat.
-
ObiGabi
aktív tag
Régi a vas, de bírja
Alapból médiumra állította magát, de felül bíráltam.Még egy kis adalék:
Nálam véletlen és pánik szerűen lefagyott a játék. Kicsit utána olvasgattam a hibának és találtam egy hozzászólást mely szerint a game.xml-ben kell egy kicsit változtatni és megoldható ez a problem. (Da az igazi megoldás egy jobb játékmotor lenne...)
Tehát:
C:\Users\"neved"\Documents\My Games\FarmingSimulator2015\game.xml -t nyissuk meg egy szerkesztőmel (pl.: notepad ++) és ez legyen beírva a vsync sorba:<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="no" ?>
<game>
<graphic>
<display>
<width>1680</width>
<height>1050</height>
<bpp>24</bpp>
<gamma>1</gamma>
<fullscreen>true</fullscreen>
<vsync adaptive="false">true</vsync>
<filter>Pár órája már tesztelem és eddig nem volt lefagyás. Lehet Nálad is megoldaná a Jenz fagyását.
-
ObiGabi
aktív tag
GIANTS Engine Runtime 6.0.2 64bit (Build Date: Dec 8 2014)
Copyright (c) 2008-2014, GIANTS Software GmbH (giants-software.com), All Rights Reserved.
Copyright (c) 2003-2014, Christian Ammann and Stefan Geiger, All Rights Reserved.
Application: FarmingSimulator2015
Main System
CPU: AMD Phenom(tm) II X4 960T Processor
Memory: 16381 MB
Physics System
Version: 5.9.4
Thread(s): 2
Input System
Keyboard enabled
Mouse enabled
Gamepad/Joystick disabled
Force Feedback disabled
Sound System
Driver: OpenAL
Version: 1.1
Device: Generic Software
Max. sources: 256
Render System
Driver: OpenGL
Card Vendor: ATI Technologies Inc.
Renderer: ATI Radeon HD 4800 Series
Version: 3.2.11672 Compatibility Profile Context
Shader Version: 3.30
GL_NV_texture_compression_vtc not supported
max_texture_layers: 16
OpenGL initialization successful
Hardware Profile
Level: Very High (forced)
View Distance Factor: 1.300000
Shadow Quality: 2.000000
Skip Mipmaps: 0
LOD Distance Factor: 1.300000
Terrain LOD Distance Factor: 2.000000
Foliage View Distance Factor: 1.600000
Volume Mesh Tessellation Factor: 0.750000
Tyre Tracks Segments Factor: 4.000000
Farming Simulator 15
Version: 1.2.0.0 1.2 RC6
Available Languages: hu ro
Language: hu -
ObiGabi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
FrostyBoy84!
Első lépésben töltsd le ezeket:
AMD unistaller
AMD Driver autodetectFuttasd az uninstallert és törölj MINDEN AMD és ATI fájlt, bejegyzést. Gép újra indít. Futtasd az autodetec programot. Az a driver kell Neked, amit ez talál, ill. letölt.
Nekem ez oldotta meg a problémát.
-
ObiGabi
aktív tag
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Azt az ekét bizony nem sok minden húzza el, ahogy az előttem szólóak is mondták. Viszont van itt egy remek, úgy is mondhatnám claas kis párosítás: vedd meg inkább a Lemken Dinamit 12-s ekét plusz ezt a Calaas Xerion 3800-at. Olcsóbb is és jobb is. Ja! És hibamentes. Egyébként elhúzza a Vogel ekét, de a fordulók feladják neki a leckét.
Ha pótkocsit akar valaki húzni vele, akkor "N" gombot kell nyomni és már is van vonófej.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Esik a hó... be vagyok havazva... ép csak benéztem kicsit, de már csörög a pizsama...
A http://farmingsimulator15.quezz.com/ oldalon elég pofás dolgok vannak, a "Telechargments" menüpontban vannak kategóriába szedve a cuccok. Ez Fendt 926-os egész jó.
Na joccakát!
Nyugdíjaztam a HDD-t és beszereztem egy SSD-t. Olyan gyors, mint a szél! Nem rég raktam fel a játszót, de elbaltáztam, mert nem csak a modokat, hanem a mentéseket is bepakoltam, indításnál pedig egyből jöttek a gratulációk, hogy ezt is, meg azt is elértem. Pedig teljesen nulláról akartam kezdeni.
-
ObiGabi
aktív tag
Sziasztok!
A küldetéseket lehet valahogy "nullázni", vagyis telepítés utáni állapotba hozni? (visszafizettem a kölcsönt, elértem 1 millát, stb.)
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Találtam egy használható JohnDeere 7930-at. Sok próbálgatásra nem volt időm, minden esetre hibamentes.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
A Jenz alternatívájaként itt egy villám gyors masina: Bruks. Elég durvának tűnik, nem próbáltam.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
De ez valós!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Peugeot, Citroën topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ez semmit nem von le az értékéből, megszavazok egy ötöst a készítőnek

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kicsit szokatlan ez a műszaki megoldás a sárvédők tekintetében, de ésszerű. Köszönöm a felhomályosítást!