Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Néhány friss info az FS 17 ről.
[link]
Jól hangzik, fejlődhetnek lassan
-
olivera88
veterán
Valaki szándékozik venni Holmer DLC t? Én gondolkozom rajta, de minek mikor nem játszottam már vagy 1,5-2 hónapja. Meg miért ilyen későn adták ki? Lassan érkezik az FS 17, jó pár hónap, ezeknek most jut eszükbe kiadni új DLC t.
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére

-
olivera88
veterán
Először is boldog karácsonyt mindenkinek!

A napokban váltottam Windows 10 re és SSD re. Tegnap telepítettem a játékot, de nem az SSD re telepítettem hogy ne íródjon rá annyi adat hanem HDD re. Na a telepités után majd bemásolom a játékmentéseim, hát erre mit látok hova tette Windows játék mentéseit tartalmazó mappákat? Az Onedrive mappába tette be.
Nooormális? Van valaki a topicban akinek SSD je van? Érdemes arra telepíteni? -
olivera88
veterán
A Steamos DLC-t lehet használni a nem steamos játékhoz? Nem DVD lemezes játékom van hanem FS oldalán vásárolt.
-
olivera88
veterán
Új hírek az FS háza tájáról.
Great news, farmers! We are happy to announce our partnership with AGCO Corporation today which will bring products of their popular brands, Fendt, Challenger, Massey Ferguson and Valtra to the Farming Simulator series in the future.Info: Farming Simulator FB oldala
Vajon John Deree mikor lesz?

-
olivera88
veterán
Behalt az NVIDIA drivere Win7 en. Pár napja akartam frissíteni az új verzióra, leszedi telepités és tiszta telepités. Törölte az előző verziót, aztán restartolta a gépet, folytattam a telepítést és nem megy, írja h nem tudta befejezni a telepítést.
Nem tudom mi lelhette. Valakinek ötlete? -
olivera88
veterán
Egy kicsit off téma.
Most rendeltem ezt a monitort. [link] 14 ms a válaszideje.
Nem sok az egy kicsit játékra. ? Ezt olvastam PC worldon.
"Sokáig nem tévhit, hanem jogos kifogás volt az IPS panelekkel szemben, hogy a TN 5-8 ms-os válaszidejéhez képest 20-30 vagy akár 40-50 ms-mal kellett számolni, márpedig ez alkalmatlanná tette játékra. . Szerencsére ez már a múlt, a mai, fejlett IPS panelek általában 5 ms GTG válaszidővel rendelkeznek, ami játékhoz is abszolút alkalmas." Ehhez képest ez meg 14
Evvel a Dellel szemeztem sokáig [link], de ez nem IPS paneles, így az LG re esett a választás. -
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
És miből sikerült levonni a következtetést h aránytalan? Ja emlékszem.
Forterra 150 HD [link] -
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Zetor az. Van 2 széria Forterrából, van a sima Forterra és Forterra HD. A utóbbi széria valamennyivel nagyobb.
A Case IH headquartersben infarktust kapnának ha Case testre húznák a Zetor texturát.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Én valami komolyabbra számítottam.

-
olivera88
veterán
Nem sokára jön a Windows 10. Lesz majd kiadva új build a 10 es Winre? Vagy a jelenlegi is jó lesz?
-
olivera88
veterán

Privát map sajnos.
Elég komoly sártextura ez már. -
olivera88
veterán
A Holmer DLC ről lehet vmi infót hallani? Vagy időközben meggondoltak magukat? Vártam itt a Holmert nagyban, aztán meg jöttek olyan DLC -k helyette amikről nem is lehetett hallani.

-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
A FS 15 fizikája még mindig elég csapni való.

A kis 150 lovas Ursus gyakorlatilag gond nélkül eltudja húzni 8 fejes Lemken ekét, még az emelkedőn is felment 6 km/h val. Valóságban kb elindulni se tudna vele, nem hogy 6km/h val húzni.
Mondhatni így felesleg a nagy gép mert kicsik is megtudják csinálni ugyanazt a műveletet. -
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ne legyél ünneprontó.
Egy kicsit több optimizmust. 
-
olivera88
veterán
Jól mondod sztem. Növény textúrákon is nem ártana változtatni mert azok is elmaradtak, illetve valós legyen a kinézete, gondolok itt pl arra h egy kukoricaszáron ne 4-5 cső legyen
hanem 2 vagy legfeljebb 3, akkor legyen szár és levél maradvány a földön aratás után. Meg legyen rendes talajdinamika, rendes keréknyom puha földön és sárban, ne csak poros keréknyom. Sokan nyomna a játékélményen ha egy nagy eső után a gépek küzdenének sáros szántófölddel és utakkal.
Meg elég sok dolog lenne még amin változtatni kellene, pl amit az egyik fórumtárs is mondott h bizonyos munka folyamatok kikerülhetőek, gondolok itt a szántásra kukorica és répa után ami kihagyható, de valóságban nem így megy. -
olivera88
veterán
Ismeri valaki ezt a Kvernerland Taarup Shuttle átrakó kocsit?
A gyáritól elavultabb, mivel nem csöves ürítőrendszer van rajta és így körülményesebb az átrakás, és kevesebb fér bele egy kicsivel, de jobb mert a magas oldalú Krampeval is nyugodtan használható. -
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Az csak pillanatnyi helyzet
Gép váltáskor leesik kissé farmon de amúgy 50 felett van az FPS. -
olivera88
veterán
Megvettem New Holland FR 850 DLC-t.
Unalmas volt már a Big XRemélem látszanak a képek.
Egész komoly hangja van motornak indításkor
, meg aztán is jó. Nekem tetszik, nincs vele gond sztem, -
olivera88
veterán
Valaki nem vette meg véletlen a New Holland FR 850 DLC-t? Ha valakinek megvan írna róla h milyen?
-
olivera88
veterán
Jó lett az 1.3 as patch is..
Gyári map, Westbridge. Próbálja ki más is h vesz egy Carrier tárcsát.
Felcsatoltam a T8 as ra és az egész szerelvény felrepült a levegőbe és fejtetőn landolt, aztán átfordult. Ez akkor lenne vicces ha hibásodnának a gépek ütésre, akkor egyből totálkár lenne az új gép.

-
olivera88
veterán
Most nézem az ingyenes New Holland DLC kapott még egy gépet.
Eddig csak 1 et mutatott a megjelenés előtt. [link] -
olivera88
veterán
Meghülyült a játék pár nap leforgása alatt. Par napja multiztunk aztán nem játszottam, na majd játszok egy kicsit ma reggel erre nem akar betölteni a gyári map 5 perc után se, nem fagy le csak a végtelenségig tölt.
-
olivera88
veterán
A patchról lehet valami infót hallani? Ahhoz képest h Április végére/Május elejére lett ígérve jól elhúzódik.
-
olivera88
veterán
Köszi.
Szóval maradt a bug, Látod irreálisan magasra emeli a vágóasztalt a Case Ih hez képest. Nem igaz h senkinek nem tűnt fel. Kellene írni a egy bugreportot. Garant h ez bug, nem emelheti fel ilyen magasra a vágóasztalt. A Capello asztal összecsukáskor még bele is ér a fülkébe. 
-
olivera88
veterán
New Holland CR.10.90 kombájnról felemelt vágóasztallal, gabonával és kukoricával is , oldal nézetből.
-
olivera88
veterán
Fent van valakinek még az 1.3 as béta patch? Egy screenshotot szeretnék kérni.
-
olivera88
veterán
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Még te akadsz a minősíthetetlen írásod miatt??
Próbálj meg helyesen írni és fogalmazni h más is megértse, talán még segíteni is a fognak. Tiszteld meg azzal a fórumot h helyesen írsz és érthetően. Ha túl nagy kérés lenne akkor bocsi, én kérek elnézést. Chaten a fene bánja h írsz, de ez nem chat hanem fórum. -
olivera88
veterán
válasz
Tomcsi2012
üzenetére

"Már mind,hová jutottál el? nem értem,böveben kifelytenéd?
"
Helyesen: Mármint hova jutottál el? Nem értem, bővebben kifejtenéd? Legalábbis mifelénk így írják..
Addig hogy ez egy komposzt készítő gép. -
olivera88
veterán
A fogadott melós ugyanolyan béna az 1.3 as patchban, nem tud normálisan megfordulni a vontatott ekével.
Nem igaz h nem voltak képesek javítani, a 13 ban pedig nem volt ilyen béna. A New Holland CR bugja se lett javitva, h túl magasra emeli a vágóasztalt. -
olivera88
veterán
Tárgytalan az előző hsz-om, nem lehet megtudtam. Ha a savagame, vehicles.xml fájlból kitörlök egy gépet akkor az nem fog megjelenni a játékban ugye? Máshonnan nem kell kitörölni sztem.
-
olivera88
veterán
Valaki nem tudja véletlen hol található meg a gyári gépek moddesc fájlja?
-
olivera88
veterán
Na úgy néz ki a pathcunk se jön meg már ebben a hónapban
, hanem majd csak Május elején. -
olivera88
veterán
Használja valaki ezt a gépbérlés modot? [link] Kibéreltem az Agroliner TAW kocsit 10 en pár órára. Lejárt az idő már de még mindig nem tűnt el a kocsi az udvarból, időnként megjelenik egy olyan felirat h a bérelt eszköz elmerült a vízben.

-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szerintem úgy gondolta hogy normális modokkal, nem irreálisokkal.
Csak kissé hülyén lett megfogalmazva. 
-
olivera88
veterán
Valaki tudna valami jó mapot ajánlani multira? Lehetőleg modern stílusú map legyen, nagy szabálytalan dombos földekkel.
-
olivera88
veterán
Elkészült a Balkanska Dolina map. [link] Át is néztem nagyjából. Jó kis map szerintem.

LaMazZz Én is elbírnák több New Holland gépet, és Caset is.
n0tr3adY81 Az nem bug. "Hozzáadott többletköltségeket, ha az AI helper hozza a saját mag, műtrágya stb"
-
olivera88
veterán
BRÉKING! Április 2 án JCB DLC [link]
Inkább a patchal foglalkoznának már.. Hamarosan elérhető lesz a Holmer DLC is gondolom. Lassan már minden márkához adnak ki DLC t.
Egy John Deere-nak jobban örültem volna mint ennek a JCB nek. 
-
olivera88
veterán
Ajánlott mod. Igazi minőségi munka.
[link] Bár lehetne nagyobb is. Van rajta TLT de halvány gőzöm sincs minek.
Sajnos nem lehet kettőt összekapcsolni. -
olivera88
veterán
Még mindig keresünk egy tagot multira. [link]
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Legalább annyi eszük lenne bár h egy répa, vagy burgonya kombájnt csinálnának meg olyanra.
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Lexionnal hagymát meg répát?

-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
"Igen használok routert. De eddig felleptem már vagy 100x multizni és akkor minden gond nélkül működött"
Azt mondja kb egy hete multizott utoljára és azóta nem történt semmi a gépével. -
olivera88
veterán
Találtunk egy új tagot multira, de nem tud csatlakozni a szerverre.
A jelszó beírás után kiírja hogy türelem.... és egy perc múlva kb. kiírja hogy nem sikerült csatlakozni a szerverhez.Akárhányszor próbálja nem megy. A logba csak annyit ír failed to connect. Mondtuk h rakja újra játékot de hiába. Arra tudok gondolni csak h Avast blokkoja valamiért.
Valakinek van valami ötlete esetleg? -
olivera88
veterán
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Írj Vacsnak.
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Az én szolgáltatómnál a 80 megás nethez is csak 3 (!) megás UP jár.
, 10 megás net meg nincs csak 5-6-20. 
Na de ne offoljuk szét fórumot, elveszik a hirdetésünk.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
olivera88
veterán
Ismeri valaki gearbox addon modot? [link] Az elébb kezdtem el tesztelni, egész jó.
-
olivera88
veterán
Na egy újabb New Holland mod a CR 9.90 után, CR 6.90. [link]
-
olivera88
veterán
Gép kölcsönző mod.
Vérpistikéknek, nem kell csalni. [link] -
olivera88
veterán
Városiak
Ki akar traktor hajtani? 
Egy óra traktorvezetést születésnapra?
A meglepkek.hu oldalon találtunk rá a "Traktor vezetés" születésnapi meglepetésre. A hirdetés szerint "ha az ünnepelt a lakótelepi betondzsungelben nőtt fel, ahol csak dokumentumfilmen látott mezőgazdasági vontatót, akkor itt az ideje, hogy belekóstoljon, milyen egy John Deere traktort vezetni, és dolgozni a munkagéppel".
-
olivera88
veterán
A Giants fórumon azt olvastam h kb 4-5 hét múlva jön a következő patch, ezt 11 napja írták.
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére

-
olivera88
veterán
Micsoda spéci szalag.
[link] -
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
"Mindezek mellett természetesen minden tiszteletem a készítőé, hogy a nehéz mezőgazdasági munka mellett még egy ilyet is elkészített! "
Norba csak videós, nem evvel foglalkozik.
-
olivera88
veterán
Akcióban a Prohardveres csapat.
-
olivera88
veterán
Tud valaki önjáró hígtrágya szórót?
dokee78 Ha közelébe ér a kocsi akkor eltellene fordulnia automatikusan. De miért nem használsz Big X et helyette.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nooormális? Van valaki a topicban akinek SSD je van? Érdemes arra telepíteni?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tudom mi lelhette. Valakinek ötlete?
Evvel a Dellel szemeztem sokáig

Egy kicsit több optimizmust.
, meg aztán is jó. Nekem tetszik, nincs vele gond sztem,
Eddig csak 1 et mutatott a megjelenés előtt.