- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
ezt tök egyszerű javítani.
kicsomagolom a mód zip mappájátból a fájljait, aztán megnyitom a LEGÚJABB editorral a mód i3Djét, mentésre kattintok, bezárom editort, és visszacsomagolom. ennyi.
a Raw textúra hibát meg úgy, hogy HA png kép, akkor Paint.nettel nyitom, majd a mentés máskéntnél, a DDS-t kikeresem, beállítom, és mentem stb. Utána beteszem a képfájlt vissza a mód zipjébe. Kivéve, ha az adott kép, a Zipen belül egy másik mappában van, mint pl a Textura mappa. Akkor kimásolom azt a mappát teljesen, és benne nyitom meg az adott képet.
Kicsit másabb a helyzet, ha a képfájl, már DDS formátumú. ugyanis van ilyen is sokszor.
Ilyenkor ÉN azt csinálom, hogy az XnView nevű programmal PNG be visszakonvertálom, majd újra vissza konvertálom a Paint.nettel. a másik textúra kép hibáját sajna nem igen tudtam még kijavítani, mert ha átméretezem a textúrát, a megfelelő méretre, akkor szétesik a kép. Vagyis, lehet hogy épp, fehér csíkos lessz egy JD szkinje a játékban. Az ilyeneket sajna szerintem teljesen újra kellene textúrázni, és menteni a megfelelő méretben. Ez az, amihez viszont, nem értek már.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged