Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutikas
tag
Szia Vacs szakmai segitséget kérnék a Triple Farming Map.-on játszom és az Istenért sem tudok sodert ill homokot vinni a betonüzembe már szedtem le markológépet is mert ami ott volt cat az elindult megy előre meg hátra de más mozgásra nem tudtam rábírni, néztem,hogy kelett hozzá kiegészítöket is leszedni azt is mind vagyis azt hiszem,hogy mind leszedtem láttam,hogy te játszottál ezen a mapon ha van valami ötleted,hogy mit csinálok rosszul vagy mit nem csináltam eddig kérlek ird lmeg köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest