Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcsi2012
tag
Üdv nekedis !
Valoban jo látod a helyzetet,énis igy tituálom a dolgokat,de ez is az elképzelésem.Valoban ez is közrejáchat a tulzsufolt mods,map a hibás mods szerkesztése és stb.A mapot nemigazán lehet könyen javitani,mert sok összetevöje van.Én ojan mapot töltök le,ami tesztelve volt,igy elkerülhetö a kellemetlen dolgok.A másik 64 bit nemsokat számit a játéknál,hiszen a játékok 32 biten futnak a legtöb.A 64 inkáb a programok futtatására van johatás.A játékoknál a proci,alaplap,ram és vidi kártya ezek legyenek öszhangban,én legalábis igy mérlegelem.Egy éve vetem a cucokat vagy rendeltem meg az interneten és magam raktam össze,de mindig vigyáztam,hogy nelegyenek eltérö az egyik a másiktol.Legyen minden együt öszhangban,mert csak akkor várhato,hogy a játékok tökéletesen müködnek.De amugy teljessen igazad van,jol látod a helyzetet.Puding probálja az evészet

Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest