- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok tudna valaki nekem abban segíteni hogy a modhoster oldalon a Wip mods-ból lehet e letölteni gépet? És ha igen akkor hogy? Köszi a segítséget előre is !
-
jani 204
csendes tag
bocs hogy megkérdezem de hogy kell?
-
jani 204
csendes tag
nem tudna valaki az ls 11-be john deere 8000-e szériából 1 pár gépet?
-
zoca99
csendes tag
Ja a Farming 2011-esről írtam az előbb
-
zoca99
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne : Megvettem a gyári játékot, feltelepítettem 2 itthoni gépre és újra kellett telepíteni az egyik gépen a játékot és nem fogadja el az aktivációs kódot. Gondolom többször használtam már a kódot és azért nem megy. Mi a teendő ebben az esetben?
Köszi a segítséget ! -
apach
senior tag
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítséget kérek:
Találtam egy jó kis mapot (Big in Paradiesmulti mit BGA+dlc2bga v 1), ami így elsőre hibamentes, és kiváló multizásra. Viszont a PDA-n nem az aktuális helyzetem jelenik meg. Induláskor a farmon vagyok, PDA szerint a világ másik szegletébe.Hogyan lehet a "valós" adatokat összehozni a PDA adataival?
Az alábbi képen látható az eltérés, a PDA közepén lévő szürke folt a farm:
-
apach
senior tag
No. Hoztam neked pár linket. Próbáld meg ezeket mindet:
[link] Ez vizet is tud szállítani!!
Ez 1 pack, de csak a 2 tartály pótot tartsd meg szerintem, max hozzájuk 1 kamiont belőle ha van benne:
[link]Teszteltem, de nekem nem jöttek be amik kellettek volna belőle. Neked jó lehet. Még van 1 pakk de nem találtam meg. Abban is van egy dolly, meg 2 db tartály trailer, egyik permetszeres másik hígtrágyás és nálam hibátlanok. De megkeresem neked/nektek.
-
gabitó
tag
Sziasztok!
Valaki tudna adni egy hígtrágya szállítót, a BGA-hoz szeretnék trágyát vinni. Töltöttem már le, de vagy nem müküdött rendesen, vagy a log fájltba hibát jelzett! -
gogabi79
tag
Én most olyant kerestem,hogy Rögtőrő henger,de nem találtam 2011 hez letölthetőt.Esetleg ha valakinek van,és meg tudná osztani,megköszönném.
-
jani 204
csendes tag
na hogy állsz a jd-vel???
-
gogabi79
tag
Hát a két tengelyes lett volna,de viszont azt ugy akartam volna megcsinálni,hogy az gombnyomásra menjen.De tudjátok,most keresni valakit,aki ezt megcsinálná,mert én nem igen értem még ezeket a xml dolgokat,scriptes dolgokat,kérni szoval nem igazán szeretek nagyon senkit meg,hogy megcsinálja.
-
jani 204
csendes tag
tudnátok valami jó sáros mapot????????

-
sipi7406
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémával küzdök,hogy szeretnék egy aktivációs kódot a Farming Simulator 2013-as játékomhoz!
Sajnos a frissítés után nem tudok belépni a játékba ez nélkül!
Mivel nem vásároltam,így nincs kódom.......
Segitséget előre is köszi! -
apach
senior tag
válasz
jani 204
üzenetére
Szia!
Ne haragudj hogy ezt írom, de nem tudod használni a google keresőt Te is??
Ugyanis ha ezt beírod hogy:
farmer simulator 2011 mods vagy pedig ezt hogy:
farmer simulator 2011 fendt 936 mods
akkor garantálom hogy 10 oldalnyit is találhatsz kb. Szívesen adunk linkeket, főleg én, de pl Én a módjaim vagyis a teljes farmer szimulátor 2011 játékhoz való cuccaim így kerestem. Ugyanis nekem még ennyit sem segítettek mint itt amennyit segítünk egymásnak. Én pl magam tanultam meg elsősorban, nem sok segítséggel az editort használni. pl, most egy olyan programot találtam, amivel akár a gyárilag a mapon elhelyezett tehenes placcot, áthelyezhetem Editorban történő, legalább 1-2 órás munka nélkül a mapokon bárhova! Amit pl a többi oldalakon nem segítettek csinálni. Skineket átteszek egyik gépről pl egy másikra, vagy épp mapokat szerkesztgetek. Bátran írhatom, hogy minnimum 90% ban saját erőből hoztam/hozok össze. De mint írtam, bárkinek szívesen segítek ezekben, de vegye azért más is kicsit a fáradtságot arra, hogy keresgél maga is a dolgok után.mellesleg, elég ha beírod google keresőbe hogy: farmer simulator 2011 mods, és a főoldalakat adja ki nagyrészt. Vagy ha pl fórumok oldalait adja ki, ott is sok mindent találtam már én magam is. Volt olyan mód amúgy, amit több hétig kerestem mindenféle szavakat beírva már hogy megtaláljam és leszedhessem, mert a talált oldalakon már nem volt aktív a letöltő linkje.
tessék egy oldal amit magam találtam anno, googleban keresgélve és mai napig első számú letöltő oldalam.
ez a link egy oldalé, ahol 2-3 lapozáson keresztül, csak 900 számozás feletti gépeket találhatsz.ezen viszont egy nekem is meglevő, mondhatni kiváló és hibátlan gép letöltő linkje:
ez a Zöld színű volt. most a feketéét adom:
[link]Ezeket a gépeket, másik oldalakon IS megtalálhatod a googleban beírva a nevüket, ha ez a letöltő link zavar. ugyanis 1-2 letöltést enged az uploaded, de, alatta van egy alternatív link is, ahonnan többször egymás után is tölthetsz le.
-
jani 204
csendes tag
nem tudna valaki adni fendt 936-ost????????????
(a színe tök 8) -
jani 204
csendes tag
aha
ha ráérsz -
jani 204
csendes tag
hát nem tudom
-
jani 204
csendes tag
csinálnál nekem egy 7130-as jd-t LPZ-204-es rendszámmal?
az alapja lehet egy 7530-as is csak a számot kell átírni
köszi -
jani 204
csendes tag
van hozzá tolólap is?????????
-
apach
senior tag
Hali.
Hoztam egy szerintem nVidiás kártyásoknak lényeges progit. Én épp most telepítem!
Ez ezt az alábbi hibát javítja ki elvileg:
PhysX warning: Static actor moved
(f:\p4sw\sw\legacy\physx\experimental\PhysX_2.8.3\novodex\SDKs\Physics\src\NpActor.cpp:818
(f:\p4sw\sw\legacy\physx\experimental\PhysX_2.8.3\novodex\SDKs\Physics\src\NpActor.cpp:818
(f:\p4sw\sw\legacy\physx\experimental\PhysX_2.8.3\novodex\SDKs\Physics\src\NpActor.cpp:818Elvileg, nekem a kártyámnak, a legfrissebb diverje van fent most, de most egy mapnál ezeket kiírta így rákerestem googleban. Átalakítottam egy mapot és utána lett hibás, eredetileg makulátlan hibátlan a map!
Remélem segítettem valakinek. Vagy legalább is, sokaknak. Gigabíte N210 kártyám van, 512-s.
Viszont, azt hiszem, hogy a Gordons Big Mapot is ezzel kijavíthatom, mert sajna annál már módosítatlanul is ilyen hibákat írt a Log fájlban. -
apach
senior tag
válasz
jani 204
üzenetére
ezt írd be google keresőbe:
farmer simulator 2011 multifruit trailer mods
ezt a mondatot beírod és ki fog dobni neked sokfélét keresgess köztük. Én most keresnék de lefoglalt vagyok mert egy mapot alakítok át, bővítem, stb. Ma este szeretnénk ObiGabival tesztelni multiban is.
Tessék egy link azért gyorsba:
[link]
[link]
http://www.modhoster.com/mods/giants-mtbe--2
http://www.modhoster.com/mods/fliegl--2Nem tudom miket tudnak szállítani és hogy hibátlanok e de csak lesz ezek közt is jó.
-
jani 204
csendes tag
nem tudjátok honnan tudnék letölteni trágyás pótkocsit/beállítani a pótokat hogy lehessen vele trágyát hordani
kösz

-
jani 204
csendes tag
nekem is lenne hozzád gabi 1 kérdésem
ahol a rába teherautót csináltad annak a mapnak megvan a linkje?
ha igen akkor add már meg
köszi -
jani 204
csendes tag
tudna valaki adni szippantót???????????
-
apach
senior tag
válasz
gogabi79
üzenetére
) Már várom. Viszont. azt nem tudod, hogy egy már kész mapnak a felszíni adottságait hogy tudom átvenni egy szűz mapra? A Gordons big map hiobás a logban, és a felszíni alakítása kellene ahhoz. átraktam a sat_dem png-t de nem tudtam a textúrákat rátenni az (új) mapra. nem tudom érthetőn írtam e le. :S -
jani 204
csendes tag
honnan tudnám letölteni az agrar simulator 2011-et?ANGOLUL!!!!!!!!!!!!
-
apach
senior tag
válasz
gogabi79
üzenetére
Szia!
Le is szedem köszi.
Tesztelem kicsit a Gross_Kern_Land V1 mapon. Burgonyával. 
báár, örülnék, ha lenne rajt cukorrépa is meg sárgarépa, de nem tudok sajna betenni növényeket még.
Vagyis, nem tudom hogy kell.
Hiába próbáltam, nem sikerült.
Azon gondolkodom, hogy át szerkesztem egy olyan natúr mapra a Gordons bigmapot is amin pl 10 növény van, plusz 4-szeres méretű szintén. Van is vagy 8 ilyen üres mapom. Csak kérdés, hogy Multiban jók e mind. :SViszont, tegnap találtam egy nagyon szupi, kis alap méretű mapot, ami hibátlan a logban de nem tudom hogy a domborzati részt hogy növeljem 4 méretűre úgy, hogy ne sík tereppé váljon.
-
jani 204
csendes tag
honnan tudnám letölteni az ls 09-et ANGOLUL??????????????????????
-
apach
senior tag
válasz
jani 204
üzenetére
Kb 2000 lesz totálba a játék akkor. de ha nekem megérte 3 darab eredeti játék lemezt megvenni, akkor ne mondja nekem senki, hogy nem éri meg
Nekem 4000 volt a 3 darab.bár, én 2-t tescoban szereztem meg 50% akcióban.vagyis, 6000 lett volna a 3.
Tessék, olvasd el, sőt vannak telszámok is ahol érdeklődhetsz ha így nem világos, sőőt jobb is személyesen beszélni a vételről. De, több helyen is Budapesten meg lehet venni pl a Mammutban mert van raktáron, csak keresni kell az oldalukon az infókat.
Jah, és regisztrálj az oldalra mielőtt rendelsz tőlük.
-
apach
senior tag
válasz
jani 204
üzenetére
A feltört szarokról Te is megtanulhatnád, hogy Tilos beszélni minden fórumban!!!! Vagyis Wareznek számít, amiért tilthatnak is. Plusz, már sok milliószor leírták, hogy eredeti a jó, ugyanis a feltört verziók agyba főbe hibát jeleznek akkor is, ha hibátlan pl egy adott Traktor mód, és még sorolhatnám!
Jah, meg még annyit. Nem fogsz feltört szutykokkal soha az életben multizni!!Egyedüliben meg, egy idő után abbahagyja az ember, mert unalmassá válik.
-
-
jani 204
csendes tag
nem tudja valaki hogy honnan lehetne letölteni a farming simulator 2011 platinum editiont???
köszi -
jani 204
csendes tag
kellene TG-10-es szóró
-
jani 204
csendes tag
tudnátok adni TRÁGYÁS pótkocsit????????
kössz

-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Szia!
Itt vagy?? Ha igen, írd le priviben melyik gépet stb szeretnéd betenni játékba. Amit be akarok tenni Én, azt felteszem oldaladra külön részbe és beteheted akkor Te is hogy mindkettőnknek bent legyenek az enyémek is.
New Holland trakesz lesz 1, 2 féle nagy forgózsámolyos Brantner pót, 2 tonnás súly, 1-2 John Deere, nah meg egy fontos eszköz még, a Kombájn, ami nekem Lexion 770 lesz meg egy Fortschritt 517-s. Na meg Fortschritt trakesz. Csak le kell magamnak szednem hamar hogy hozzád vissza tölthessem. Ezt a Gross mapot töltsd fel az oldaladra Te is hogy meglegyen ott is biztonság kedvéért. Nincs amúgy Skypeod? Könnyebb lenne beszélgetni. -
apach
senior tag
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Feltöltöm hozzád ha sikerül belépnem az oldaladra
Ha nem, akkor adok linket. Mellesleg, jó a másik map, csak épp, már most 3 földet kellet kijavítanom, mert a weat részt nem tette a trágyázott földréteg alá. Ráadásnak görbék a szélei, stb stb. Kerítés és fák az útba, stb. De ez kb 1 hetes meló max ha van rendesen időm. 307 mega, de lehet hogy kevesebb lesz, mert lehet kiszedek valamit belőle hogy 300 alá menjen aztán skyra fel tudjuk tenni majd. Grossnak szerintem csak annyi a baja, hogy alig van fa.
De alakítani fogok azon is majd.
Pl teszek tehén istállót is bele, stb.
Ha lesz időm. A Gordon Big ma sajna igen hibás map a logban, így lehet nem lesz belőle semmi, viszont a Gross-t át tudom alakítani vagy ezt a másikat.
Majd meglátom még.
Most takarítom még lefelé a több mint 20 gigányi módot a gépről, plusz az objekteket is pakolom le a gépről, hogy majd Újra telepíthessem valamikor. (majd ha letakarítottam a módokat). Addig van idő multizni is kicsit. 
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Szia!
Nekünk UPC-s van. asszem 20 megás ez is. :S Viszont, csupaszabb, de azt hiszem egyenlőre maradok a Gross_Kern_Land mapnál, mert ebben sajna a földek szélére nem fordított rendesen időt és olyan mint az ökör hu...s. :S Javítgatom lassan de biztosan, majd újra csomagolom és tesztelem ha minden okés, akkor feldobom valahova ahol 300 megásnál nagyobb cuccot is fel lehet tölteni. Annyi a helyzet a Grossnál, hogy nincs szinte fa, kicsi a farm, beláthatóbb a terület, és nálam akadozás nélkül is megy 1024x768-n is. De ha nem gond a Földek széle, akkor tolhatjuk.

-
ObiGabi
aktív tag
Szia!
Kb. 16:45-re érek haza, eszek, utána szabad vagyok, viszont elígérkeztem az ismerősömhöz. Pontos időpontot nem tudok mondani, ez még formálódik. Lehet, hogy csak 19:30 után megyek hozzá, addig viszont mehet a meló ezerrel

Már egyszer szemezgettem ezzel az US mappal, batár nagy, de multiba jó lehet. Letöltöttem, viszont nézegetni ma már nem tudom. A szervert szerintem indítsd Te, mivel hamarabb gépközelbe leszel. Egyéb gépeket elsőre ne tégy be, lássuk így hogy megy. Net-től függően lehet, hogy a felbontáson, az élsimításon, stb-n visszább kell venni. Korábban azt tapasztaltam, hogy annál szépen, akadás nélkül megy a játszó, aki adja a multit. Igaz, korábban 4 MB netem volt, most meg 20, ebből kb. 17,5 ami ténylegesen elérhető.
A 2 szerver teljesen jó, aki korábban tud gép közelbe kerülni az indítja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- bambano: Bambanő háza tája
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Intel i5-4670K + ASRock Z97 Anniversary félkonfig (NVMe Boot, Win11, 8-24GB RAM opció)
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- PowerColor RX 6600 XT 8GB Red Devil
- Silicon Power A55 2TB SATA3, 2"5 - Új - Eladó!
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mobilnetem van és nincs a helyzet magaslatán. Amúgy a pótok nagyszerűen működnek, csak egyszerűen nem bírom feltőltésre bírni a BGA-s híg tartályt a bassumer land V4 pályán 
Nem akarsz amúgy, multizni valamelyik délután?