Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Feri1977
üzenetére
"egyre kevesebbet értettem belőle"
"utána mentem összevissza, folyón át folyó előtt erdőben odaát meg jéghegyek közt ahol írta már, hogy COLD és csökkent az erőm lefagytam és vége..a térképen is ha nézem, mutat minden szart, hogy itt ősember tanya van ott mammutok stb. de azt cseszik írni bármelyik is, hogy merre kéne menni mi a következő küldetés stb"
"csak a sárga jelzés van néha hogy hány száz méter még és ott akkor harc lesz stb. de nem láttam értelmét a játéknak egy idő után, írjátok itt, hogy szelídíteni kell állatokat meg majd magatok mellé áll azt együtt harcoltok, azt meg hogy? Egy medvével vagy állattal ha harcolok, akkor az megdöglik azt ennyi ha jól csinálom, akkor az hogy áll mellém stb. mikor már megdöglött?"
Ezen tapasztalataid után jobb hogy letörölted a játékot, nem való neked!

Ha nem értetted meg mit hogyan kell tenni, hogyan lehet szelídíteni, hogyan lehet főküldetéseket csinálni akkor felesleges is lenne bármit elmagyarázni.
Rendesen, egyszerűen mindent meg lehet érteni benne, minek mi a következő lépése, az hogy sajnos neked ez nem sikerült az nem a játék hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest